Jenni Alexandrova kommentoi radioyhteistyön päättymistä Sami Kurosen ja Jarkko Valteen kanssa: "Se haikeus on käsiteltävä"

3:18
Näin Jenni Alexandrova edusti vuoden alussa Kultainen Venla -gaalassa.

Jenni Alexandrova aloittaa Me Naiset -radiokanavan iltapäiväohjelman juontajana alkuvuodesta 2021.

Tiistaina 15. joulukuuta uutisoitiin, että Radio Aalto -kanavan korvaa vuodenvaihteessa uusi radiokanava Me Naiset Radio. Radio Aallosta tuttu juontaja Jenni Alexandrova kuullaan yhtenä uuden Me Naiset -radiokanavan äänistä, kun Alexandrova alkaa luotsaamaan tammikuussa kanavan iltapäiväohjelmaa.

Ensimmäisen kuukauden ajan Alexandrovan juontoparina kuullaan Ellen Jokikunnas. Tämän jälkeen Alexandrovalla on rinnallaan kuukausittain vaihtuva juontopari.

– Se tulee olemaan sellaista, mitä en ole koskaan tehnyt, niin tulee olemaan kyllä tosi mielenkiintoista. Ja siinä varmaan pääsee tutustumaan pintaa syvemmältä sellaisiin ihmisiin, joihin on ehkä halunnutkin aina tutustua, Alexandrova kommentoi MTV Uutisille.

Tänä vuonna Alexandrova juonsi Radio Aallon aamuohjelmaa yhdessä Jarkko Valteen ja Sami Kurosen kanssa. Uusi työkuvio vaatii paljon totuttelemista, monessa mielessä.

– Kyllä se varmaan on outoa, että sitten joka aamu ei heräilläkään yhdessä siellä studiossa, vaatii varmaan tottumista aluksi. Ja ylipäätään varmaan vaatii tottumista, että saa nukkua pitkään.

Radio Aallon hautaamisen sekä uuden radiokanavan lanseerauksen myötä päättyy yhteistyö Alexandrovan, Valteen ja Kurosen välillä radion parissa. Alexandrova kertoo olevansa asian suhteen haikein mielin.

– Ennen kuin innostus uudesta pääsee kunnolla valloilleen, niin se haikeus on käsiteltävä. Meillä oli todella hyvä tiimi ja miesten kanssa oli ihan sairaan kivaa tehdä töitä. Mutta eihän ystävyys mihinkään lopu, sehän jatkuu.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja