Sami Kurosen työt loppuvat Radio Aallon aamujuontajana: "Jäähyväisiä ei ole tarkoitus suinkaan jättää"

4:33
Temptation Island -juontaja Sami Kuronen törmäsi somessa häkellyttävään näkyyn: ”Siinä mentiin jo jonkun rajan yli”

Nelosen radiossa on puhaltanut viime viikkoina muutoksen tuulet. 

Sami Kuronen kertoo MTV Uutisille, että Radio Aallon aamulähetys lopetetaan. Kuronen sekä hänen kollegansa Jenni Alexandrova ja Jarkko Valtee ovat juontaneet ohjelmaa.

– Neuvottelut jatkosta on kesken, joten muuta kommentoitavaa ei tällä hetkellä ole. Jäähyväisiä ei ole tarkoitus suinkaan jättää, Kuronen viestittää MTV Uutisille. 

Iltalehden viikko sitten julkaistun artikkelin mukaan Valtee on saanut potkut. Alexandrovan tulevaisuudesta Nelosen radiossa ei ole tullut vielä tietoa julkisuuteen. 

Kuronen korosti Ilta-Sanomien haastattelussa, että hänen kohdallaan ei ole potkuista suinkaan kyse, vaan he neuvottelevat jatkosta sen jälkeen, kun hän saapuu Leviltä Temptation Island Suomi -ohjelman kuvauksista. 

– Minulle tarjottiin uutta ohjelmaa, mutta se ei aikataulullisesti sopinut ensi vuoden suunnitelmiini, joten jouduin kieltäytymään, hän kommentoi IS:än haastattelussa. 

Nelosen radioissa on puhaltanut viime aikoina muutoksen tuulet. Helmi Radiossa juontava Ellen Jokikunnas kertoi vastikään, että lopettaa hetkeksi radiotyöt. Jokikunnaksen juontopari Ari Hursti on saanut puolestaan potkut radiosta, kertoo Iltalehti

–  Minulle tarjottiin todella kiinnostavaa uutta iltapäiväohjelmaa ja vieläpä mitä ihanimman juontajaparin kanssa, mutta en vaan juuri nyt saa sitä sopimaan ensi vuoden muihin työkuvioihin, Jokikunnas kirjoitti noin viikko sitten Instagramissa. 

HitMix-kanavan taajuuksilta tuttu radioääni Kimmo Sainiokertoi noin viikko takaperin Instagramissa saaneensa yllättäen potkut radiosta. HitMix-radiokanava kuuluu Nelosen radioihin Helmi-kanavan tavoin. 

– Oloni on vähintäänkin epäuskoinen, kun muutamia viikkoja sitten myönnetty palkankorotus muuttuikin nyt irtisanomiseksi. Miten tässä näin kävi, en tiedä oikein itsekään, Sainio kertoi Instagram-päivityksessään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja