Potkut saanut radiotähti Jarkko Valtee on saanut paljon palautetta kuulijoiltaan: "On tuntunut kauhean hyvältä"

21:40
Jarkko Valtee kertoo Linnan juhlista!

Radiotähti Jarkko Valtee lopettaa Radio Aallossa ja siirtyy kohti uusia haasteita.

Radio Aalto tiedotti eilen tiistaina (15.12.), että kanava loppuu ja tilalle tulee uusi Me Naiset -radiokanava. Uudistuksen myötä useat tutut radioäänet joutuvat lopettamaan työnsä. Näiden mukana myös radiotähti Jarkko Valtee joutuu sanomaan hyvästit lähes kymmenen vuoden pestilleen.

– Olen hirveän kiitollinen melkein kymmenestä vuodesta, mitä olen saanut Radio Aallolla tehdä. Olen myös ihan hirveän kiitollinen niistä työkavereista, Valtee kertoo.

Valteella on vielä viisi lähetystä jäljellä juontajakollegansa Jenni Alexandrovan kanssa ennen kuin hän vetäytyy joulun viettoon. Mies kertoo saaneensa paljon palautetta ohjelman uskollisilta kuulijoilta lopettamisuutisen jälkeen.

– Hämmentävää, miten paljon tulee palautetta kaupassa ja kadulla. Ihmiset ovat ottaneet kantaa viimeaikaisiin tapahtumiin, mikä on tuntunut kauhean hyvältä.

Valtee kommentoi muutosta myös omalla Instagram-tilillään. Mies julkaisi kuvan, jossa oli viesti uudelle radiokanavalle.

– Näin meidän kesken, minä luulin että miehilläkin voisi olla jotain sanottavaa, jota naisetkin haluaisivat kuulla, Valtee kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Pitkän uran viihde- ja media-alalla tehnyt Valtee on nyt avoin uusille mahdollisuuksille.

– Kohti uutta vuotta ja uutta kohti.

Viettää joulun yksin kotonaan

Joulun hän aikoo viettää kotonaan etäyhteyden välityksellä läheisten kanssa.

– Päätettiin just eilen äidin kanssa, että ei nähdä. Onneksi on olemassa kaikki tekniset vimpaimet, että näen kun kummilapseni avaa lahjat.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja