Sami Hedbergin nettilivekeikalla koettiin jättiyllätys – Masked Singer Suomi -ohjelmasta tuttu Leijona asteli kameroiden eteen

2:07
Katso videolta, minkä kappaleen Sami Hedberg lauloi Leijona-asussa keikan aikana.

Sami Hedberg järjesti nettilivelähetyksessä iloisen yllätyksen katsojilleen.

Suosikkikoomikko Sami Hedberg esiintyi ensimmäisen kerran nettilivelähetyksessä viime perjantaina, joka on katsottavissa vielä viikon jälkikäteen. Hedberg viihdytti ihmisiä Hämeenlinnan Vanajanlinnasta käsin ja katsojat pääsivät nauttimaan upeasta show’sta omilla kotisohvillaan.

Vajaa kahden tunnin esityksen aikana nähtiin niin perinteisiä stand up -osuuksia kuin myös musiikkiesityksiä jousiorkesteri kanssa. Esityksessä oli myös vierailevia tähtiä.

Esityksen loppupuolella koettiin jättiyllätys, kun Hedberg asteli yllättäen kameroiden eteen Leijona-asussa. Asu on tuttu suositus Masked Singer Suomi -ohjelman faneille, sillä Hedberg lauloi viime keväänä katsojat pauloihinsa ja voitti koko kilpailun. Hedberg kertoo MTV Uutisille, että hän lunasti asun itselleen voittonsa jälkeen.

Hedberg kertoi aiemmin, että häntä jännittää keikka normaalia enemmän. Tänä vuonna koomikolla piti olla kalenteri täynnä keikkoja, mutta ne siirtyivät koronapandemian vuoksi ensi vuoteen.

– Aina minua jännittää esiintyminen, mutta nyt jännittää, kuinka monelle se menee netin kautta ja miten he reagoivat kotisohvillaan, Hedberg sanoi MTV Uutisille tällä viikolla.

Katso videolta, minkä kappaleen Sami Hedberg lauloi Leijona-asussa keikan aikana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja