Sami Hedberg tekee uransa ensimmäisen nettilivekeikan – poikkeuksellinen esiintyminen jännittää: "Miten ihmiset reagoivat kotisohvillaan?"

13:46
Korona vei koomikko Sami Hedbergiltä kokonaisen kiertueen - näin se vaikuttaa yritystoimintaan.

Koronapandemian vuoksi Sami Hedbergin lähes 100 keikkaa siirtyivät ensi vuoden keväälle.

Suosikkikoomikko Sami Hedberg esiintyy ensimmäisen kerran nettilivelähetyksessä tulevana perjantaina klo 20 alkaen. Hedberg on esiintynyt vuosien aikana jäähalleissa ja ravintoloissa suurille yleisöille. Tulevana perjantaina hänellä ei kuitenkaan ole suurta yleisöä paikalla, vaan ihmiset katsovat keikan omilta kotisohviltaan.

– Show'n sisältö tulee olemaan muutakin kuin stand up -komediaa. Siihen tulee muitakin komediallisia ja yllätyksellisiä asioita, muun muassa musiikkia.

– Olen joutunut miettimään tarkkaan oman stand up -osuuden, mitkä saan toimimaan mahdollisimman hyvin ilman isompaa yleisöä, joka tekee aika paljon siihen.

Hedberg ei keikan aikana näe, kuinka vitsit uppoavat yleisöön. Hänellä on kuitenkin 15 vuoden ura takanaan, joten hän luottaa omaan itseensä.

– Täysillä vedetään ja heittäydytään netin armoille. Tämä tulee olemaan hieno tuotanto, kuudella kameralla ja striimitekniikalla teemme keikan. Ei ole vain yksi oma kännykkäkamera olohuoneessa kuvaamassa. Haluan tehdä shown isosti.

Hedbergillä piti olla tänä vuonna kalenteri täynnä keikkoja, mutta lähes sata keikkaa siirtyi ensi vuoden keväälle. Perjantain poikkeuksellinen keikka jännittää normaalia enemmän.

– Aina minua jännittää esiintyminen, mutta nyt jännittää, kuinka monelle se menee netin kautta ja miten he reagoivat kotisohvillaan, Hedberg myöntää.

Sami Hedbergin yrityksen liikevaihto romahti rajusti. Katso video.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja