Masked Singer Suomen voittanut Sami Hedberg iloitsee voitostaan MTV:lle – ohjelmaan liittyy vielä lisää salaisuuksia: "Nyt paljastan jutun, jota kukaan muukaan ei tiennyt"

12:26
MTV Uutiset Live: Tässä on Masked Singer Suomen voittaja! Kevään kuumimman tv-ilmiön voittaja kertoo, miltä voitto tuntuu

Suomi on arvuutellut koko kevään, ketä tunnettuja henkilöitä löytyy maskien takaa. Ensimmäinen Masked Singer Suomi -kausi huipentui eilen finaalissa, kun kolme jäljelle jäänyttä hahmoa paljastivat henkilöllisyytensä.

Kolmanneksi tuli Ampiainen, jonka maskin takaa paljastui Erika Vikman. Toiseksi tuli hämmennystä aiheuttanut Heinäseiväs, eli Ilkka Alanko

Voittajan kultaisen maskin sai Leijona, eli Sami Hedberg

Hedberg kommentoi voittajan tunnelmiaan sunnuntaiaamuna MTV Uutiset Livessä.

– Loppuun asti sain itsekin jännittää, että miten tässä käy. Sitten kun tuli kuulutus, että olen voittaja, niin oli siinä aika hienot tunteet. Varsinkin, kun aika loppuun asti jäi tämä arvuutus tuomareidenkin osalta. He eivät oikeasti tienneet, kuka minä olen. Kyllä se tuntui tosi hyvältä, Hedberg kuvailee voittoaan. 

Itsensä toteuttaminen maskin takaa oli hienoa

Hedbergin mukaan formaatti oli niin erilainen, että kutsun käydessä ohjelmaan hänen oli pakko päästä kokeilemaan.

– Olen vähän sellainen, että haluan tehdä täysillä asioita mihin ryhdyn. 

Hedberg kertoo, että myös komiikassa hän haastaa itseään, eikä ole siinäkään koskaan valmis. Musiikki on ollut Hedbergille tärkeä osa elämää aina, mutta se on jäänyt komedian varjoon. 

– Tämä oli ensimmäinen kerta, kun oikeasti keskityin ja mentiin studiolle ja tehtiin niin hyvin, kuin tässä pienessä aikataulussa oli mahdollista. 

Moni kilpailija sanoi, että omaa itseään oli hienoa toteuttaa maskin takaa. Hedberg on samaa mieltä. 

– Se oli aika makeeta. Olit oma itsesi, mutta maskin takana. 

Hahmot todella salattuja

Hedberg paljasti haastattelussa vielä yhden salaisuuden ohjelmasta. 

– Nyt minä paljastan jutun, jota kukaan muukaan ei tiennyt. Tässä oli monta sellaista asiaa, mitä ihmiset eivät tienneet. Tuotanto meni sillä tavalla, että missään vaiheessa tuotantoa minä en ole tiennyt, keitä nämä kilpailijat ovat. Minulle selvisi eilen finaalissa, että siellä oli Ilkka Alanko. 

– Emme ole missään vaiheessa tuotantoa nähneet toisia kilpailijoita. Meidät tuotiin suoraan hupparit, pipot ja lasit päässä omalla kuljetuksella kuvauspaikalle, josta meidät johdatettiin suoraan yhden ihmisen johdolla takahuoneeseen. Siinä matkalla ei tavattu ketään. Sen jälkeen mentiin yhden ihmisen kanssa kuvauksiin, laulettiin laulu eikä kukaan saanut puhua mitään, Hedberg kuvailee. 

Kukaan kilpailijoista ei nähnyt tai kuullut toisten suorituksia. 

– Saatoin kuulla 15 sekuntia jonkun kappaleen lopusta. Se oli kaikki. 

Hedbergin mukaan itse tuotannossa oli vain neljä ihmistä, ketkä tiesivät, kuka maskin takana oli. 

Hedberg kertoo olleensa välillä vaikeuksissa leijonapuvun sisällä kuunnelleessaan arvailuja. 

– Oli välillä niin pidättelemistä, ettei se koko leijona ala hötkymään. Nauroin siellä välillä, että ei ole totta, nämä ovat ihan pihalla, Hedberg nauraa. 

Hedberg kertoo myös välillä epäilleensä, että tuomarit näyttelevät. Tosiasiassa he olivat oikeasti ihan pihalla. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja