Salkkareihin saapuu uusi hahmo! Näyttelijä nähtiin sarjassa jo vuonna 2007: "Toivottavasti joku himofani ei tiedä kaikkea…"

Juha-Sakari Hippi ja Tuuli Mattila kertovat, miten heidän yhteistyönsä on sujunut 0:33
Juha-Sakari Hippi ja Tuuli Mattila kertovat, miten heidän yhteistyönsä Salkkareissa on sujunut

Salkkareihin saapuu syksyn tullen uusi hahmo Rami.

Syksy tuo Salatut elämät -sarjaan uuden hahmon Ramin, jonka nahkoihin hyppää näyttelijä Juha-Sakari Hippi. Hippi on esiintynyt niin elokuvissa, tv-sarjoissa kuin teatterilavoillakin, ja lisäksi hän on työskennellyt ohjaajana.

Hipin Salkkarit-hahmo Rami pyörittää Keravalla baaria, ja on sarjaan palaavan näyttelijän Tuuli Mattilan roolihahmon Susun uusi mies. Hippi kuvailee roolihahmonsa olevan kiltti ja mukava kaveri.

– Jopa ärsyttävyyteen asti, hän heittää. 

Hipin tunnelmat uutta roolia kohtaan ovat jännittyneet ja innostuneet. Hän sanoo Ramin kaltaisen yltiökiltin ja sydämellisen ihmisen näyttelemisen olevan mielenkiintoinen haaste.

Hippi kertoo saaneensa Salkkareiden työryhmältä lämpimän vastaanoton.

– On ollut mukava ja turvallinen olo hypätä mukaan, hän summaa.

Kyseessä ei itseasiassa ole ihka ensimmäinen kerta, kun Hippi nähdään Salatut elämät -sarjassa. Hän on aikoinaan piipahtanut Salkkareissa lyhyen roolisuorituksen merkeissä vuonna 2007. Tuolloin hän esitti kuitenkin eri hahmoa kuin nyt.

– Ajattelin, että ei kai se mitään haittaa, että olen ollut täällä joskus, koska ihmiset varmaan sen täällä tuotannossa tietävät. Toivottavasti joku himofani ei tiedä kaikkea, mitä Salkkareissa on tapahtunut, hän naurahtaa.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat