Salkkarit-tähti Tuuli Mattila jäi äitiyslomalle – näyttelijän roolihahmo poistui sarjasta järkyttävien uutisten seurauksena

1:07
Susu yritti puhua Matiakselle saatuaan tietää totuuden, mutta ei saanut sanaa suustaan

Salkkarit-tähti Tuuli Mattila jäi keväällä äitiyslomalle.

Salatut elämät -sarjassa Susu sai vihdoin tietää totuuden ammutuksi joutuneen Noelin jo kuukausia jatkuneista puuhista. Nainen oli juuri palaamassa Noelin sairaalahuoneeseen ja kuuli, kun Noel jutteli Toivolle tekemistään pahuuksista.

Totuuden kuultuaan järkyttynyt Susu poistui paikalta mitään sanomatta. Hän yritti kertoa kuulemastaan Matiakselle, muttei saanut sanaa suustaan. Lopulta Susu sanoi Danielalle käyvänsä pikaisesti kaupassa, mutta katoaakin Pihlajakadulta jälkiä jättämättä.

Susua esittävä näyttelijä Tuuli Mattila jäi samalla oven avauksella äitiyslomalle. Hänen ja ohjaaja-näyttelijä Lauri Nurksen vauva syntyi kesäkuun puolivälin tienoilla.

Mattila kertoo MTV Uutisille äitiyslomansa sujuneen mukavasti.

– Sattui sillä tavalla hyvin, että mieheni pystyi olemaan kotona nämä ensimmäiset seitsemän viikkoa. Olemme kesän olleet yhdessä ja ihmetelleet, kun vauva kasvaa, hän sanoo.

– On ihanaa vain keskittyä olemaan läsnä, kun jotenkin sen vain tajuaa, miten lyhyt aika tämä kuitenkin on ja miten nopeasti hän kasvaa, hän jatkaa parin pienokaiseen viitaten.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mattilan mukaan elämä uuden perheenjäsenen kanssa on ollut rakkaudentäyteistä ja herättänyt suuria tunteita. Hän kertoo yllättyneensä siitä, miten ihanaa vauva-arki on ollut.

Mattilan mukaan heidän vauvansa on luonteeltaan rauhallinen. Tuore äiti kertoo pienokaisensa hymyilevän paljon ja ilmoittavan selkeästi, mikäli esimerkiksi nälkä tai väsymys painaa.

Mattilan työkalenteri on syksyllä improvisaatiotreenejä lukuun ottamatta tyhjä. Se, miten Susun ja Mattilan Salkkarit-töiden käy, on näyttelijän mukaan vielä salaisuus.

– Sen voin sanoa, että työjuttuja on mahdollisesti kyllä kevääksi luvassa. Mutta mitä ne on, niin en voi kertoa, hän nauraa.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja