Salattujen elämien erikoisjaksossa vietetään Ismon syntymäpäiviä – juhlapäivä saa yllättävän käänteen!

1:19
Salkkareiden juhlajaksossa Ismo saa kylmää kyytiä Lasselta.

Salattujen eläminen 4 000. jakso on nyt julkaistu C Moressa. Erikoisjaksossa Ismon syntymäpäiväjuhlat meinaavat mennä kaikilta ohi kiireiden vuoksi. 

Salkkareiden juhlajakso numero 4 000 on perjantaina 28.5. nähtävissä C Moressa ja viikon päästä perjantaina 4.6. mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla!

Juhlajaksossa Ismo viettää 60-vuotissyntymäpäiväänsä. Hän pyrkii ystäviensä pakeille juhlakahvittelun toivossa, mutta päätyy vain hakemaan itselleen ruuan Amandan tiskiltä. Vaikuttaa siltä, että hätäisten toivotusten lisäksi ainoastaan Cindy toivottaa Ismolle vilpittömän lämpimästi onnea.

Pihlajakadulla vierailevalta isältään Kalervolta Ismo saa lähes tylyä käytöstä osakseen. Murheellinen Ismo istuu kotona yksin kahvin ja muffinin kera edessään rakkaiden poikiensa valokuvat. Ismon hyvä synttärituuli alkaa vähitellen hiipua. Toisaalla on valmistumassa fiaskoksi osoittautuva synttärikakku.

Kalle ja Ismo ovat saavuttaneet jonkinlaisen sovun. Kalervo on muuttanut majataloon asumaan. Ismo väittää Kallelle, ettei isänsä takia ole halukas viettämään 60-vuotissyntymäpäiviään.

Ismo haluaisi edes kahvitella kavereidensa kanssa juhlansa kunniaksi, mutta pettyy, kun Lasse vetoaa työkiireisiin.

Lasse lupaa muille juhlasuunnittelijoille, että majatalon kokki leipoo kakun, mutta tämä kieltäytyy.

Ismo yrittää kutsua Sepon ja Gunnarin kahveille, mutta nämäkin kieltäytyvät. Ismo pettyy entisestään. Myös Kallella on muka työkiireitä, joten Ismo jää kotiin yksin.

Juuri kun näyttää siltä, että Ismo on tuomittu juhlistamaan merkkipäiväänsä yksin, yllättyy mies melkoisella tavalla! Millaisen käänteen jakso saa? Se selviää jo ennakkoon täältä!

Katso videolta kohtaus juhlajaksosta!

Salkkareiden juhlajakso numero 4 000 on perjantaina 28.5. nähtävissä C Moressa ja viikon päästä perjantaina 4.6. mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja