Salkkareiden erikoisjaksoon saapuu yllätysvieras! Näin Ismo Laitelan isän Kalervon roolihahmo syntyi

5:31
Esko Kovero maskeerattiin hänen roolihahmonsa Ismo Laitelan isäksi Kalervoksi – näin uskomattoman lopputuloksen maskitiimi sai aikaan!

Esko Koveron roolihahmon Ismon isä Kalervo saapuu Pihlajakadulle. Koveron esittämän roolihahmon maskeeraamiseen meni aikaa ruhtinaallisesti.  

Salatut elämät -sarja tekee Suomessa televisiohistoriaa, kun ikisuosikista nähdään pian jo 4 000. jakso (C Moressa 28.5. ja mtv-palvelussa sekä MTV3-kanavalla 4.6.)

Erikoisjaksossa vietetään Ismo Laitelan (Esko Kovero) syntymäpäiviä, jotka eivät mene kuitenkaan aivan hänen suunnitelmiensa mukaan.  

– On kunnia olla mukana tässä jaksossa, olenhan ollut sarjassa sen alusta asti. Etuoikeus on aika kulunut sana, mutta kyllä minä käyttäisin sitä tässä yhteydessä, Kovero kertoo MTV Uutisille. 

Murheellinen Ismo istuu kotona yksin kahvin ja muffinin kera edessään rakkaiden poikiensa kuvat. Hyvä synttärituuli alkaa pikkuhiljaa hiipua. 

Jaksossa nähdään myös Ismon isä Kalervo, joka vierailee Pihlajakadulla. Jaksossa selviää, lämpeneekö kaksikon välit.  Kovero näyttelee itse roolihahmonsa isää Kalervoa. Hetkessä roolihahmoaan huomattavasti vanhempi isä ei syntynyt, nimittäin aikaa maskeeraukseen meni viitisen tuntia.  

– Kyllähän siihen lateksikumia menee aika paljon! Sen pois ottamiseenkin menee aikaa se pari tuntia. Liima pitää poistaa isopropyl alcohol -nimisellä aineella. 

Miten Ismon ja Kalervon kohtaukset toteutettiin? Katso videolta Esko Koveron haastattelu, jonka yhteydessä näet, miten miehen roolihahmon isä syntyi! 

Kovero on nöyrän kiitollinen siitä, että Salkkarit ovat pyörineet koronavirustilanteesta huolimatta normaalisti, tietenkään unohtamatta sen estämiseksi tarvittavia turvajärjestelyjä.  

– Kyllähän tämä korona-aika on yleisesti tuntunut ahdistavalta. Voin vaan kuvitella, miltä se tuntuu muissa kanssaihmisissä ja kollegoissa. Optimistisena haluan kuitenkin pohtia, että opettaisiko tämä meille ihmisille jotain. Olisiko se huominen meille jotenkin aavistuksen verran helpompi, jos me tästä jotain opitaan. Toivon sitä kovasti! Nuoret sukupolvet ovat sitten viisaampia kuin me vanhemmat.  

Kalervon maski toteutettiin Tiina Winterin johdolla ja mukana Salkkareiden maskeeraustiimistä olivat Karoliina Viinikari, Ida Maunula, Laura Hurme, Sanna Uusimaa sekä Jane Koski.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja