Juonipaljastuksia Salkkareiden juhlajaksosta! Ismo joutuu viettämään merkkipäiväänsä yksin – saa tylyä käytöstä osakseen isältään

0:52
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Noel ja Kari ovat etsineet Elinaa tuloksetta. Linda, Miki ja Joanna arvelevat Elinan poistuneen omasta tahdostaan, jolloin asiaan ei liity tutkintaa vaativaa rikosta.

Kari hermostuu ja saa Lindan aloittamaan Elinan hätäetsinnät. Poliisit paneutuvat etsintöihin, mutta Elinasta ei näy jälkeäkään. Noel ja Kari pettyvät. Kumpikin ällistyy, kun Seppo saapuu Pihlajakadulle ja syyttää Noelia Elinan katoamisesta.

Marika ilahtuu, kun saa kutsun työhaastatteluun. Marikaa alkaa hermostuttaa, koska hänellä ei ole koulutusta eikä kunnon työkokemustakaan. Daniela saa äitinsä luottamaan itseensä. Marika saapuu työhaastatteluun, joka on Mustavaara-yhtiöissä.

Sievisillä on käynnissä hirvipaisti-illallinen, ja kohtelias Henrik saa Lassen pitämään itsestään. Henrik ei kuitenkaan pidä hirvipaistista ja piilottaa salaa sitä serviettiinsä. Lasse tyrmistyy, kun löytää Henrikin piilottamat ruoanpalaset. Lasse ilmoittaa Henrikille, että hänen silmissään tämä on edelleen kusipää. Lasse on varma, että Nellakin tajuaa tämän pian ja varoittaa Henrikiä satuttamasta Nellaa.

Marika ilahtuu saadessaan työpaikan ja tapaa erikoisissa merkeissä uuden pomonsa Akin. Marika iskee silmänsä Akiin eikä tiedä, että hänen siskonsa on juuri ollut treffeillä kyseisen miehen kanssa.

Ismo soittaa Kallelle, joka teeskentelee olevansa Bulgariassa. Ismo puolestaan teeskentelee olevansa Helsingissä. Kalle harmistuu isäänsä, joka ei lopeta valehteluaan, ja päättää antaa tämän kärsiä vielä.

Violaa ahdistaa edelleen, kun hän ei tiedä, mitä Miralle kuuluu. Viola yrittää taas mennä juttelemaan Aaron kanssa, mutta tämä ei päästä tyttöä sisään, vaan väittää viettävänsä Jutan kanssa intiimiä hetkeä. Viola kummastuu, kun kohtaa töistä palaavan Jutan kadulla.

Marika järkyttyy tajutessaan, että hänen uusi pomonsa Aki on Susun salaperäinen ihastus. Susu ärsyyntyy eikä suostu kuuntelemaan Marikaa.

Juhlajaksossa Ismo viettää 60-vuotissyntymäpäiväänsä. Ismo pyrkii ystäviensä pakeille juhlakahvittelun toivossa, mutta päätyy vain hakemaan itselleen ruuan Amandan tiskiltä. Vaikuttaa siltä, että hätäisten toivotusten lisäksi ainoastaan Cindy toivottaa Ismolle vilpittömän lämpimästi onnea.

Pihlajakadulla vierailevalta isältään Kalervolta Ismo saa lähes tylyä käytöstä osakseen. Murheellinen Ismo istuu kotona yksin kahvin ja muffinin kera edessään rakkaiden poikiensa valokuvat. Ismon hyvä synttärituuli alkaa vähitellen hiipua. Toisaalla on valmistumassa fiaskoksi osoittautuva synttärikakku.

3996: Tulkoon Seppo!
3997: Lasse ja illallisten hirvikuva
3998: Violan ja Miran välillä on uksi pieni este
3999: Älä maista siskon makkaraa, Marika
4000: 4000 syytä juhlia Ismoa

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja