Mainos

Salakuvat: Tuleeko tämä Bemarin pikkusedan myös Eurooppaan?

BMW on kertonut tuovansa Kiinassa markkinoille uuden 1-sarjan sedanin. Mallin markkinoilletulo Euroopassa on vielä huhujen varassa, mutta nyt saadut kuvat vahvistavat käsitystä mallin saapumisesta meillekin.

Julkaisimme aiemmin kuvat Kiinassa Guanzhoun autonäyttelyssä näytteillä olleesta BMW Compact Sedan Concept -autosta. Kyseessä on seuraavan sukupolven 1-sarjan autoon pohjautuva versio. Tämä tarkoittaa sitä, että auto hyödyntää UKL-pohjalevyä Minin, uuden BMW X1:n ja 2-sarjan tila-autojen tapaan. Toisin sanoen tämä tarkoittaa viimeisen kompaktiluokan takavetoisen mallin menettämistä, koska pohjalevyratkaisusta johtuen seuraavan 1-sarjan mallit tulevat perustumaan etuvetoiseen konstruktioon. Samaan tekniikkapakettiin kuuluvat kolmisylinteriset ja parhaimmillaan 150-hevosvoimaiset moottorit. Toki tarjolle on tulossa myös tuttuun tapaan isompia moottorivaihtoehtoja ja nelivetomalleja.

Uusi BMW:n sedan tulee Kiinassa markkinoille jo tämän vuoden aikana. Mikäli malli on tulossa myös Eurooppaan, tulee se tämän hetken tietojen mukaan markkinoille vuonna 2018.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.