Kuvat: Bemarilta 1-sarjan sedan

BMW esitteli Kiinassa nimellä Compact Sedan Concept kulkevan prototyypin. Käytännössä kyseessä on 1-sarjan porrasperäinen malli.

Yksi Kiinan suurimmista kansainvälisistä autonäyttelyistä on Auto Guangzhou. BMW esitteli siellä tänä vuonna 1-sarjan perheeseen sijoittuvan etuvetoisen porrasperämallin. BMW:n muotoilujohtaja Adrian van Hooydonkin mukaan kyseessä on merkille tyypilliseen tapaan urheilullinen ja elegantti pieni sedan. Vaikka kyseessä on pieni auto, on laatu taattua premiumia.

Malli perustuu BMW:n uuteen etuvetopohjaiseen UKL-pohjalevyyn. BMW avaa juuri tällä mallilla kompaktin luokan kolmannen sukupolven Kiinan markkinoilla jo ensi vuonna, kun Euroopassa tämän mallisukupolven autoja odotetaan markkinoille vasta 2018. Kyseisen 1-sarjan sedanin on aloittaa pelkästään Kiinan markkinoilla, mutta sen laajentuminen Eurooppaan ja muualle on vielä keskustelun alla.

Valitettava fakta on, että myös BMW siirtyy uuden sukupolven myötä tässä kompaktien autojen luokassa etuvetorakenteeseen kilpailijoidensa tapaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja