Salaisuus paljastui – esikoislastaan odottava musiikin superpari ollut naimisissa jo lähes vuoden

Cardi B Zach Galifianakisin vieraana 1:40

Yhdysvaltalaisräppärit Offset ja Cardi B ovat olleet naimisissa viime syyskuusta lähtien.

Cardi B nähtiin hiljattain koomikko Zach Galifianakisin vieraana. Katso video yllä.

TMZ-sivusto on saanut haltuunsa viralliset dokumentit Offsetin ja Cardi B:n avioitumisesta.

Paperien mukaan kaksikko oli mennyt naimisiin jo viime vuoden syyskuussa. Vain muutama viikko naimisiinmenon jälkeen Offset kosi vaimoaan lavalla ihmisten edessä kalliin timanttisormuksen kera.

Cardi B vahvisti naimisiinmenon Twitter-tilillään maanantaina, kirjoittaen viestin faneilleen. Räppärin mukaan hän halusi pitää naimisiinmenon yksityisenä asiana.

Hänen mukaansa kaksikko oli herännyt syykuisena aamuna ja päättänyt mennä naimisiin.

– Sanoin "tahdon" ilman meikkiä, mekkoa tai sormusta. Arvostan ja rakastan aviomiestäni siitä, että hän antoi minulle sen hetken, josta kaikki naiset unelmoivat, ja asettui yhdelle polvelle sekä laittoi sormuksen sormeeni. Hän teki sen minun vuokseni! Cardi B hehkutti Twitterissä julkaisemassaan lausunnossa.

Sunnuntaina juhlitussa BET-gaalassa Offset juhlisti yhtyeensä Migosin voittamaa parhaan ryhmän palkintoa kiittämällä vaimoaan, vahvistaen uutisen omalta osaltaan todeksi.

– Kiitän vaimoani, teidän pitäisi kiittää omaanne, Offset totesi lyhyesti.

Cardi B ja Offset työskentelivät yhdessä ensimmäistä kertaa vuonna 2016. Kaksikko alkoi seurustella vuotta myöhemmin ja pariskunta kävi ensitreffeillään katsomassa amerikkalaisen jalkapallon Super Bowl -finaalia.

Lue myös:

    Uusimmat