Sairaala sai koronaetulinjaan tuhansia kannustusviestejä newyorkilaisilta: "Saan olla ylpeä, että tunnen erään hoitajista"

Terveydenhuollon henkilökunnalle sataa rutkasti kiitosta ja kannustusviestejä – New Yorkin sairaala vastaanotti kaksituhatta kirjettä koronan keskiössä työskenteleville: ”Saan olla ylpeä, sillä tunnen erään hoitajan” 1:57
Newyorkilainen sairaala sai tuhansia tervehdysviestejä paikallisilta ihmisiltä.

Tervehdysviestejä on saapunut niin kirjeiden kuin korttien muodossa.

Long Islandilla Nassaun piirikunnan yliopistollisen sairaalan työntekijöillä riittää lounastauoilla luettavaa. Sairaala on nimittäin vastaanottanut kaksituhatta tervehdysviestiä postitse.

Käsin kirjoitetut kortit ja kirjeet on koristeltu muun muassa kiiltävin sydämin. Lähettäjät ovat suurelta osin paikallisia ihmisiä, niin lapsia kuin aikuisia.

Kirjeiden viesti sairaalahenkilökunnalle on selkeä: kiitos auttamisesta korona-aikana ja pysykää terveinä.

Sairaalan ylilääkäri Anthony Boutin luki erään partiolaisen lähettämän tervehdyksen ääneen.

– Hoitajat työskentelevät syystä, ei suosionosoitusten vuoksi. Saan olla ylpeä, että tunnen erään hoitajista.

Tärkeää työtä etulinjassa

Sairaanhoitajat ja lääkärit altistavat itsensä covid 19-taudille päivittäin työskennellessään viruksen keskiössä. Nassaun piirikunnan lainsäätäjä John Ferretti Jr. korostaa, että työssä korostuu epäitsekkyys.

– He laittavat oman terveytensä likoon. On hienoa, että yhteisömme kiittää näitä auttajia.

Ferretti onkin vahvasti tämän tempauksen takana, sillä aiemmin tässä kuussa hän kannusti yhteisöä muistamaan etulinjan työntekijöitä kannustusviestein.

Myös sairaalan puolelta lähetetään kiitokset koskettavista tervehdyksistä.

– Tämä on loistava tapa muistaa työntekijöitämme. Ympäri vuorokauden työskentelevä henkilökunta on kiitollinen kaikesta tuesta, tämä merkitsee todella paljon.

Lue myös:

    Uusimmat