Saara, 24, ei aio aikailla kiinnostuksensa osoittamisen kanssa – tätä Love Islandin miestä hän aikoo oitis lähestyä

1:29
Eeli kokee onnen kyyneleitä muistellessaan koko matkaansa Love Islandilla. Illan edetessä tunnelma kuitenkin kääntyy ja kyyneleet muuttuvat onnesta suruun, sillä edessä on jälleen parinpudotus.

Saaran ei kauaa tarvitse miettiä, kuka Love Island Suomi -villan miehistä kiinnostaa eniten.

Rakkauden saarelaisten porukka on pian yhtä osallistujaa rikkaampi, kun Tampereella asuva Saara, 24, saapuu laittamaan vipinää Love Island -villalle. Sosiaalipsykologiaa opiskeleva Saara kuvailee olevansa iloinen, energinen ja temperamenttinen seikkailijaluonne.

– Olen aika tuuliviiri, tykkään paljon mennä ja kyllästynkin helposti, nainen nauraa.

Sporttisen kaunottaren vapaa-aika kuluu kuntosaliharrastuksen parissa, sekä ystävien ja perheen kanssa aikaa viettäen. Parisuhteessa hän oli viimeksi alkuvuonna.

Saaran unelmakumppani omaa keskustelutaidon, on avoin, itsevarma ja luotettava. Tummapiirteiset miehet vetävät häntä puoleensa. Lisäksi yhdellä piirteellä voi ansaita naisen silmissä lisäpisteitä.

– Viikset on plussaa, hän kertoo.

Muiden alaspäin painaminen ja mustasukkaisuus puolestaan saavat Saaran mielenkiinnon lopahtamaan.

Love Islandille Saara suuntaa ensisijaisesti kokemuksen takia. Hän myös toivoo, että oppisi sanoittamaan omia tunteitaan paremmin.

Villan kiinnostavimman miehen nimi tulee kuin apteekin hyllyltä: Muhamed. Saara aikoo lähestyä kiinnostuksenkohdettaan olemalla oma itsensä ja osoittamalla kiinnostuksensa miestä kohtaan välittömästi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja