Eveliina, 26, saattaa rikkoa toisen Love Islandin vahvimmista pareista – tässä on kaunottaren strategia

1:13
Muhamed, Salli, Tatu ja Krete saavat salatehtävän. Luvassa on salamyhkäistä hiippailua, kiljahteluja ja juonittelua!

Love Island -villaan saapuu uusi rakkaudennälkäinen kaunotar.

Love Islandin sinkkuporukka saa joukkoonsa uuden osallistujan, kun Eveliina, 26, astelee villan ovista sisään.

Saliharrastuksen parissa viihtyvä Eveliina työskentelee sijoitusneuvojana pankissa, ja on todellakin valmis löytämään elämänsä rakkauden. Hän kertoo tuovansa Love Island -villaan iloa ja positiivisuutta. Parisuhteessa Eveliina on ollut viimeksi vuosi sitten.

Eloisa kaunotar kertoo olevansa helposti lähestyttävä ja pohjimmiltaan herkkä sielu, joka voi joskus tulistua nollasta sataan.

– Olen aika määrätietoinen työasioissa ja siinä, minkälaista parisuhdetta toivoisin. Sitten olen aika seikkailunhaluinen, haluan kaikkia uusia kokemuksia ja nähdä paljon maailmaa, hän kertoo.

Pitkät ja charmikkaat miehet vievät Eveliinalta jalat alta. Hänen unelmamiehensä on rempseä herrasmies, joka saa räkättämään, osaa kokata ja tukee elämän kaikilla osa-alueilla. Miehen täytyy osata näyttää, että välittää.

Sohvaperunat, sekä ylimieliset miehet saavat puolestaan pysytellä kaukana.

Love Island -villasta on jo löytynyt muutama Eveliinaa kiinnostava mies. Aluksi naisen huomio kiinnittyi Eeliin, mutta nyt kiinnostuskiikarit ovat kohdentuneet Kimiin ja Muhamediin.

Nainen arvelee, että miesten lähestymiseen vaaditaan melko paljon rohkeutta, sillä monella saaren komistuksella on jo tuttu ja turvallinen pari. Hänellä on kuitenkin selkeä strategia mielessään.

– Ajattelin olla ihan oma itseni ja kysellä vähän tilannetta. Tutustun heihin ja olen oma itseni ja katson, että mihin se menee. En ala itseäni sen enempää tyrkyttämään, koitan olla rohkea ja ottaa tilanteen haltuun, Eveliina kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja