Ryan Reynolds jäi tauolle näyttelemisestä – paljastaa nyt syyn

Ryan Reynolds aikoo viettää laatuaikaa perheensä kanssa.

Näyttelijä Ryan Reynolds ilmoitti lokakuussa Instagramissa ottavansa hieman "sapattivapaata" näyttelemisestä.

Reynolds oli juuri saanut Spirited-elokuvan kuvaukset purkkiin ja kirjoitti, että nyt on täydellinen aika ottaa hieman vapaata.

– Tulen kaipaamaan jokaista sekuntia työskentelyä tämän säädyttömän lahjakkaan joukon kanssa. Näinä päivinä ystävällisyys merkkaa yhtä paljon kuin lahjakkuus. Olen ollut onnekas, kun olen päässyt työskentelemään ihmisten kanssa, joilta sujuu kumpikin, Reynolds kirjoitti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tuttuun tapaansa, Reynoldsin vaimo, näyttelijä Blake Lively kiirehti kommentoimaan miehensä julkaisua. Pariskunta on erityisen tunnettuja toistensa trollaamisesta.

– Michael Caine teki tämän ensin, Lively kirjoitti, viitaten veteraaninäyttelijän samankaltaiseen ilmoitukseen.

Enemmän aikaa perheelle

Reynolds ei avannut Instagram-päivityksessään sen kummemmin päätöstään jäädä vapaalle näyttelemisestä. The Hollywood Reporterin haastattelema näyttelijä avasi kuitenkin sanaista arkkuaan hieman enemmän.

– Yritän vain luoda hieman enemmän tilaa perheelleni. Sitä aikaa ei todella saa takaisin, Reynolds kommentoi.

Reynoldsilla ja Livelylla on kolme yhteistä tytärtä: James, 6, Inez, 5 ja 2-vuotias Betty.

Reynolds on kertonut The Late Show With Stephen Colbertin haastattelussa laatuajastaan tyttäriensä kanssa koronaeristyksen aikana.

– Tykkään tehdä tyttömäisiä juttuja. Yritin olla tyrkyttämättä sukupuolinormatiivisia ideoita lapsilleni kun he syntyivät, mutta jokainen on halunnut tehdä mekkoja ja pukeutua kirkkaaseen pinkkiin, joten sitä minäkin teen. Tänä aamuna tein mekkoja nenäliinoista, mikä oli heidän mielestään hauskaa, Reynolds paljastaa.

Lue myös:

    Uusimmat