Rakkaustarina, joka kuvaa osuvasti vuotta 2020: Nämä kaksi mainoskampanja paritti yhteen – kun Saatana tapasi vertaisensa...

Kun Saatana tapasi Vuoden 2020… 2:18
Katso videolta, miltä Saatanan ja tämän uuden kullanmurun rakkaustarina näyttää.

Deittailusivuston uusi mainoskampanja tuo yhteen näyttelijä Ryan Reynoldsin, laulaja Taylor Swiftin ja itse Saatanan.

Match.com on julkaissut uuden mainoskampanjan, jossa deittailusivuston kautta tyttöystävää etsivä pahuuden henkilöitymä, eli itse Saatana, kohtaa viimein täydellisen vertaisensa. Ensikohtaamisella selviää, että treffeille Saatanan kanssa on saapunut nainen, jonka nimi on 2020.

Nettimainoksen takana on näyttelijä Ryan Reynolds ja tämän tuotantoyhtiö. Reynolds tunnetaan muun muassa roolistaan antisankari Deadpoolina. Taustalla mainoksessa soi studiossa tällä hetkellä töitä paiskivan laulajan Taylor Swiftin uusiksi nauhoitettu takavuosien hitti, ”Love story”.

Kun Saatana tapasi Vuoden 2020…

Some on ihastunut deittailusivuston mainokseen vanhan kunnon vihtahousun ja monien mielestä kaikkien aikojen surkeimman vuoden rakkaustarinasta.

– Pirullisen fiksua, eräs mainoksen nähnyt twiittasi.

– Jopa Saatana saa matchin ja minä en, voivotteli toinen twiittaaja.

Mitä Saatana ja 2020 sitten tekivät kuluneena vuonna? Ainakin varastelivat vessapaperia ja nauttivat maailman ajautumisesta alati syvenevään kaaokseen.

–  Kunpa tämä vuosi ei loppuisi ikinä, Saatana toteaa hartaasti mainoksessa katsellessaan 2020 kainalossa asteroidien putoamista taivaalta New Yorkiin.

Katso mainosvideo yltä ja ihastu vuoden sopivimpaan rakkaustarinaan.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat