Blake Lively tulistui lapsistaan paparazzikuvia jakaneelle sivustolle: "Tämä on todella häiritsevää"

Blake Lively on tehnyt selväksi, ettei halua hänen ja Ryan Reynoldsin lapsista otettavan tai jaettavan paparazzi-kuvia.

Gossip Girl -sarjan tähti, näyttelijä Blake Lively otti kovin sanakääntein kantaa hänen ja aviomiehensä, näyttelijä Ryan Reynoldsin lapsista otettuihin ja somessa jaettuihin paparazzi-kuviin.

Hollywood-julkkisten lapsista kuvia someen jakava sivu postasi Instagram-tililleen paparazzi-kuvan, jossa näkyvät Livelyn ja Reynoldsin lapset Jamez, 6, Inez, 5, ja Betty, 2. Lastensa yksityisyydestä tarkka Lively kommentoi lapsistaan otettua ja someen postattua potrettia.

– Tämä on todella häiritsevää, Lively kommentoi jatkaen, että vaikka hän on henkilökohtaisesti kertonut, että paparazzit häiriköivät ja väijyvät hänen lapsiaan, jatkaa sivusto silti kuvien jakamista.

Samassa kommentissa Lively sanoi, että vaikka hänelle luvattiin, ettei hänen lapsistaan otettuja paparazzi-kuvia enää jaettaisi, tehtiin niin silti.

– Myös sinä hyödynnät todella pieniä lapsia, Lively kommentoi sivustolle pyytäen sitä poistamaan lapsistaan jaetut kuvat ja jatkaen, että vaikka jotkut vanhemmat ovat sujut lapsistaan jaettujen otosten suhteen, eivät hän ja Reynolds ole.

Kun Hollywood-tähtien lapsista postattu kuva oltiin poistettu, ilmaisi Lively Instagramin Tarinat-osiossa kiitollisuutensa hänen selustaansa pitäneille seuraajilleen.

Ei ensimmäinen kerta

Lively on tehnyt aikaisemminkin selväksi, ettei hän halua lapsistaan otettavan tai jaettavan paparazzi-kuvia.

Näyttelijän kritiikin kohteeksi on aikaisemmin joutunut esimerkiksi Daily Mail Australia -lehti, joka julkaisi viime heinäkuussa Livelystä ja tämän lapsista otettuja paparazzi-kuvia.

Myös tuolloin Lively otti Instagramissa kantaa lehden jakamiin kuviin kyseenalaistaen muun muassa sen, onko Daily Mail Australia ollenkaan kiinnostunut lasten turvallisuudesta. Kommentissaan hän kertoi heitä kuvanneen paparazziin oudosta käytöksestä ihmetellen samalla, tutkiiko lehti paparazziensa taustoja palkatessaan heidät "väijymään lapsia".

Lähteet: E! Online, BuzzFeed

Lue myös:

    Uusimmat