Ruotsalaishiihtäjä raivostui Frida Karlssonin kohtelusta – nosti esille Christian Eriksenin

0:30
Katso videolta kuvaa Frida Karlssonin lyyhistymisestä.

Maastohiihdon Tour de Ski huipentui loppunousuun sunnuntaina. Maalialueella nähtiin pelottava tilanne, kun kokonaiskisan voittanut Ruotsin Frida Karlsson lyyhistyi lumeen. Joukkuetoveri Moa Ilar latasi suoraa tekstiä Expressenille dramaattisesta tapahtumasta.

Karlsson tuli lopulta sijalla 15. maaliin ja voitti kokonaiskilpailun reilun puolen minuutin erolla Kerttu Niskaseen. 23-vuotias ruotsalainen lyyhistyi tultuaan maaliin ja hän tarvitsi lääkintähoitoa. Karlsson vietiin paareilla pois maalialueelta.

Samalla useat ruotsalaisen joukkuetoverit tulivat suojelemaan häntä kameroilta. Mukana olivat joukkuetoverit Anna Dyvik ja Moa Ilar, jonka mielestä maalialueella oli aivan liian monta kameraa.

– Nykäisin Dorisia (Kallen, kansainvälisen hiihtoliiton Fisin koordinaattori), jotta hän sanoisi asiasta medialle. Se on epäkunnioittavaa, että hänen ei anneta palautua, Ilar sanoi.

Ruotsalaishiihtäjä otti esimerkiksi Tanskan Christian Eriksenin, jonka sydän pysähtyi jalkapallon miesten vuoden 2021 EM-kisojen ottelussa Suomea vastaan.

– Sama asia jalkapalloilijoilla. Kuvia näytetään liian pitkään ja hän taistelee elämästään, Ilar päätti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja