Ruotsalaisen Louisen, 33, elämä muuttui täysin vuosi sitten, kun hänet naitiin Malesian kuningashuoneeseen – kertoo nyt uudesta arjestaan

Ruotsalainen Sofie Louise Johansson avioitui vuosi sitten hulppeissa puitteissa Malesian Kelantan provinssin kruununprinssin kanssa.

Ruotsalaisen Sofie Louise Johanssonin elämä mullistui vuosi sitten, kun hän avioitui Malesian Kelantan provinssin kruununprinssin Tengku Muhammad Faiz Petran kanssa.

Kuninkaallisia häitä vietettiin hulppeissa puitteissa 19. huhtikuuta 2019 ja nyt tasan vuosi häiden jälkeen morsian muistelee upeaa päiväänsä Instagram-tilillään.

– Yksi upea vuosi on nyt kulunut siitä, kun menimme naimisiin. Tunnen itseni todella onnekkaaksi ja ylpeäksi saadessani olla vaimosi, Louise kiittelee päivityksessään aviomiestään ja paljastaa myös yhden yksityiskohdan uudesta elämästään.

– Kiitän Allahia joka päivä siitä, että olen saanut niin rakastavan ja kunnioittavan aviomiehen, hän kertoo.

Päivityksessään hän kiittää perhettään ja ystäviään sekä Ruotsin suurlähettilästä siitä, että nämä saapuivat pitkän matkan takaa juhlimaan parin erityistä päivää vuosi sitten.

Ruotsalaislehti Expressenin mukaan häitä vietettiin vuosi sitten palatsissa noin 300 kutsuvieraan läsnäollessa.

Johanssonin, 33, elämä onkin muuttunut vuoden aikana melkosesti, sillä ruotsalaislehtien mukaan hän on kotoisin Ruotsin Linköpiningin lähistöltä Mjölbystä. 

Hän tutustui 46-vuotiaaseen kruununprinssiin asuttuaan ja työskenneltyään au pairina Britanniassa, missä kruununprinssin kerrotaan opiskelleen. Tarkkaa tietoa siitä, kuinka pitkään pari seurusteli ennen avioitumistaan, ei Daily Mailin mukaan ole julkistettu.

Johansson kertoo elämästään kuninkaallisessa perheessä avoimesti Instagram-tilillään, jolla on pitkälti yli 90 000 seuraajaa.

Aiemmin arki on kuvien perusteella täyttynyt kuninkaallisista edustustehtävistä. Koronaviruspandemian aikana pari sen sijaan on muun muassa osoittanut kiitoksensa Malesian terveydenhuollolle leipomalla heille ruotsalaista leipää.

Tengku Muhammad Faiz Petran 49-vuotias isoveli kuningas Muhammad oli aiemmin maailmanlaajuisesti otsikoissa avioiduttuaan marraskuussa 2018 25-vutoiaan venäläisen glamourmallin ja Miss Moskovan Oksana Voevodinan kanssa. Kuningas luopui pian kohun jälkeen kruunustaan. Kyseessä oli maan historian ensimmäinen kerta, kun näin tapahtui.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja