Ruotsalainen Emmy tapasi kodittoman miehen puistossa ja rakastui – paljastaa 16 vuotta kestäneen suhteen salaisuuden

Ruotsalainen Emmy rakastui kodittomaan mieheen – rakkaus tuli kirjaimellisesti puskista 3:17
Näin Emmyn ja Vicin uskomaton rakkaustarina alkoi ja eteni.

Kun Emmy 16 vuotta sitten istui puistossa, tuntematon mies tuli kysymään häneltä, mitä kello on. Siitä alkoi Emmyn ja Vicin rakkaustarina, josta syntyi myöhemmin kirja. Emmy kertoo MTV Uutisille tarkemmin tästä yllättävästä kohtaamisesta, joka muutti hänen elämänsä.

Ruotsalaiskirjailija Emmy Abrahamsonin elämä muuttui 16 vuotta sitten yllättävällä tavalla, kun hän rakastui amsterdamilaisessa puistossa tapaamaansa kodittomaan kanadalaismieheen. Tapaaminen Vicin kanssa oli rakkautta ensi silmäyksellä. 

Miten rakkaus syntyi Amsterdamissa sijaitsevassa puistossa? Yllä olevalla videolla lisää Emmyn ja Vicin uskomattoman rakkaustarinan alkuvaiheista.

Nykyään Ruotsissa asuva pariskunta on naimisissa ja heillä on kaksi lasta. Vic on opiskellut insinööriksi ja saanut töitä.

Emmy kertoo MTV Uutisten haastattelussa, että melkein kaikki hänen läheisensä ottivat Vicin ja pariskunnan suhteen nopeat käänteet hyvin vastaan. Välit joihinkin ystäviin ovat viilenneet, mutta muuten kaikki Vicin tavanneet ovat tykästyneet tähän kovasti. 

Tämä on pariskunnan avioliiton salaisuus

Vicin tapaaminen on muuttanut Emmyn elämää monella tapaa, mutta pelkästään hyvällä tavalla. Emmy kertoo ottaneensa ennen itsensä aika vakavasti. Nyt hän osaa ottaa asiat paljon rennommin ja elää elämää täysillä joka hetki.

Nauru kuuluu Emmyn ja Vicin arkeen.

– Nauramme todella paljon pariskuntana. Sanoisin, että se on avioliittomme salaisuus. 

– Tavattuani Vicin olen muuttunut paljon paremmaksi ihmiseksi. Suvaitsevaisemmaksi, rennommaksi.

Tulevaisuudessa Emmyn ja Vicin toiveena on päästä jälleen matkustamaan, sillä koronapandemian vuoksi siihen ei ole ollut mahdollisuutta.

Rakkaustarinasta syntyi kirja

Emmy käyttää kirjoissaan inspiraationa usein omaa elämäänsä, sillä tarinan saa tuntumaan todellisemmalta. Koska ihmisiä tuntui kovasti aina ilahduttavan Emmyn ja Vicin rakkaustarinan synty, päätti hän kirjoittaa siitä kirjan. Kyseessä on Emmyn viides teos.

Kirja julkaistiin ensi kerran englanniksi vuonna 2016, ja sitä on julkaistu ympäri maailman. Helmikuussa 2022 kirjasta julkaistiin suomennettu versio "Kuinka rakastua mieheen, joka tulee puskista" (Gummerus).

Emmy kertoo, että kirja on fiktiivinen versio heidän rakkaustarinastaan, ja joitain yksityiskohtia on muutettu. Kirjasta on tekeillä elokuva.

Suosio yllätti täysin

Kirjan suosio yllätti täysin Emmyn, joka kertoo, ettei olisi voinut koskaan kuvitella heidän rakkaustarinansa saavan näin paljon huomiota.

Myös Vic yllättyi suuresta määrästä julkisuutta. Emmy kertoo, että huomio on alkanut hänen miehestään tuntua sittemmin jopa epämukavalta. Vic on tarkka yksityisyydestään, eikä haikaile mennyttä.

Entä millaisen viestin Emmy haluaa lähettää kirjan lukijoille? Emmy toivoo hänen ja Vicin rakkaustarinan inspiroivan ihmisiä olemaan avoimempia ja olemaan pelkäämättä tuntemattomille puhumista tai riskinottoa. Elämää kannattaa elää rohkeasti.

– Älkää ottako itseänne liian vakavasti, kuten Julia kirjassa, hän vinkkaa ja jatkaa:

– Olkaa avoimia, koska ihania asioita voi tapahtua teillekin, niin kuin minullekin tapahtui.

Lue myös:

    Uusimmat