Roope Hintz näytti debyyttivahdille kaapin paikan – suomalaispakilla hieno tehoilta

Roope Hintziltä erinomainen viimeistely – NHL-seuran debyyttivahti voimaton suomalaistähden edessä 0:32
Roope Hintz teki hienon maalin yön NHL-kierroksella. (Video: NHL.com)

NHL:n suomalaistähti Roope Hintz jatkoi tehokasta kauttaan, kun Dallas Stars murjoi Minnesota Wildin maalein 7–2.

Isäntäjoukkue Dallas otti ohjat käsiinsä avauserästä lähtien ja marssi ensimmäiselle erätauolle 1–0-johdossa.

Toisessa erässä Dallas lisäsi kaasua. Ensin Matt Duchene lisäsi johtoa ja erän loppupuolella oli Hintzin vuoro onnistua.

Hintz karkasi laidasta nokikkain ensimmäistä NHL-otteluaan pelanneen Jesper Wallstedtin kanssa ja iski kiekon debytantin ohi tyylikkäästi.

Maali oli Hintzille kauden 17:s. Suomalaiskiiturilla on nyt kasassa 17+19=36 pistettä.

Hintz ei kuitenkaan ollut ottelun kirkkain suomalaistähti, sillä Dallasin puolustaja Esa Lindell saalisti ottelussa tehot 0+3. Lindell on tehnyt tällä kaudella 17 pistettä 40 ottelussa.

Lopulta 7–2-voittoa juhlinut Dallas on läntisessä konferenssissa sijalla neljä. Minnesota jatkaa 13:ntena.