Ronnie O'Sullivan sai snookerpöydällä uskomattoman selkäsaunan – "En ole nähnyt kenenkään pelaavan noin hyvin"

Neil Robertson näytti kaapin paikan snookerin suurimmalle tähdelle Ronnie O'Sullivanille Tour Championship -turnauksen finaalissa sunnuntaina. 

Robertson voitti ottelun erin 10-4. Näin tyrmäävä lopputulos oli yllätys, sillä kamppailu oli 4-4-tasalukemissa ensimmäisen pelijakson jälkeen. 

Australialainen Robertson teki ottelussa viisi yli sadan pisteen lyöntisarjaa, näistä kolme kuuden erän voittoputken aikana. 

– En ole koskaan nähnyt kenenkään pelaavan noin hyvin. Hänen lyöntitekniikkansa on naurettavan hyvä. Näytti siltä kuin hän olisi pelannut poolbiljardipöydällä, O'Sullivan hämmästeli BBC:n mukaan

– En pysty kilpailemaan tuollaista vastaan. Minun piti vain istua rauhassa ja nauttia uskomattomasta pelistä. 

Robertson vei kuuden viimeisen erän yhteispisteet lukemin 657-26 – järisyttävä temppu lajin kuusinkertaista maailmanmestaria vastaan.  

Rankingvoitto oli Robertsonille uran 20:s. O'Sullivan on puolestaan hävinnyt tällä kaudella viisi rankingfinaalia, mikä on huippusnookerin uusi ennätys. 

Robertson haluaa nyt tavoitella uransa toista MM-titteliä voitettuaan ensimmäisen 11 vuotta sitten. MM-kisat alkavat ensi kuussa. 

– Jos haluan menestyä siellä, tarvitsen tuollaisia esityksiä. Pelasin koko viikon hyvin, ja yritin pitää yllä harjoituksista tuttua pelitempoa, Robertson iloitsi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja