Snookerjumalilta aikainen joululahja! MM-arvonnassa hämmentävä sattuma – lajilegenda Stephen Hendry luuli, että häntä huijataan

Snookerjumalat osoittivat keskiviikkona huumorintajua, kun lajilegendat Stephen Hendry ja Jimmy White arvottiin pelaamaan vastakkain MM-karsintojen avauskierroksella. 

52-vuotiaalla Hendryllä ja Whitella, 58, on värikäs yhteinen historia. White on hävinnyt urallaan kaikki kuusi pelaamaansa MM-finaalia, ja niistä neljässä hän taipui Hendrylle 90-luvulla.   

– En voi uskoa tätä, hämmästynyt Hendry totesi ITV4:n lähetyksessä kuultuaan arvontatuloksen (video alla) ja luuli, että häntä huijataan. 

– Kaikki nuo finaalikohtaamiset, ja nyt aloitamme aivan pohjalta kohdatessamme avauskierroksella. Se on uskomatonta. Olemme harjoitelleet yhdessä, mutta sille tuli nyt piste, seitsenkertainen maailmanmestari lisäsi naureskellen. 

Skotlantilainen Hendry päätti uransa vuonna 2012, mutta palasi kilpapöydille vajaa kuukausi sitten Gibraltar Open -turnauksessa. Englantilainen White on pelannut harvakseltaan ja on maailmanlistalla sijalla 83. 

Voittaja Hendryn ja Whiten välisestä ottelusta, joka pelataan 6. huhtikuuta, kohtaa karsintojen toisella kierroksella kiinalaisen Xu Sin. Päästäkseen MM-kisojen pääsarjaan Hendryn tai Whiten pitää voittaa neljä karsintaottelua. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja