Ronn Mossin vaimo haluaa takaisin Suomeen

Kauniiden ja rohkeiden Ridge Forresterin eli Ronn Mossin vaimo Devin DeVasquez muistelee elokuista Suomen-vierailua lämmöllä blogikirjoituksessaan.

Ronn Moss oli elokuussa Suomessa erikoisessa mainoskampanjassa, joka rakennettiin käsikirjoitetun saippuadraaman ympärille. Veikkauksen suurkampanjassa nähdään Ronn Mossin rinnalla liuta suomalaisia huippu-urheilijoita: Mikaela Ingberg , JuhaniTamminen, pikaluistelija Pekka Koskela, jalkapalloilija Teemu Tainio, entinen jalkapalloilija Aki Riihilahti, jääkiekkoilijat Jere Karalahti ja Petteri Nummelin sekä golf-pelaaja Minea Blomqvist.

Tuoreessa blogikirjoituksessaan Ronn Mossin vaimo Devin DeVasquez muistelee Suomen-vierailua ja kuvauksia.

– Tällaisen luovan projektin tekeminen oli ihanaa, mahtava kokemus. Kuvaukset menivät todella hienosti, meillä oli niin hauskaa ja nauroimme koko ajan.

Game of Emotions -sarjassa nähdään suomalaisista urheilijoista uusia puolia ja niin myös Ronnista. Nautiimme todella sarjan tekemisestä.

DeVasquez päättää kirjoituksensa kauniisti kertomalla haaveilevansa pääsevänsä vielä Suomeen.

– Toivottavasti meille tulee mikä tahansa tekosyy vierailla jälleen rakkaiden suomalaisten luona.

Mossin vaimo hehkutti Suomea myös elokuussa parin vieraillessa Suomessa:

– Tähän mennessä vierailumme Suomessa on ollut todella hauska. Rakastan Suomea! Olemme nauttineet ajastamme. Olemme molemmat rakastuneita tähän hienoon kulttuuriin ja ihmisiin, hän kehui tuolloin Twitter-tilillään.

Hiljattain DeVasquez hehkutti sosiaalisessa mediassa myös artikkelia, jossa kehutaan Suomen hyvinvointia.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat