Urheilijatähdet kehuvat Ronn Mossia: Antoi hyviä vinkkejä

Monet tunnetut urheilijat pääsivät kokeilemaan näyttelijäntaitojaan Veikkauksen uudessa mainoskampanjassa.

Kampanjassa Kauniiden ja Rohkeiden tähti Ronn Moss sekä suomalaiset entiset ja nykyiset huippu-urheilijat näyttelevät saippuaoopperan muotoon rakennetussa minisarjassa.

MTV3.fin tavoittamat jääkiekkovalmentaja Juhani "Tami" Tamminen ja entinen keihäänheittäjä Mikaela Ingberg ovat innoissaan elokuussa tehdyistä kuvauksista.

– Tämä oli todella hauska kokemus. Minua ei ollut kovin vaikea houkutella mukaan, Ingberg hehkuttaa.

– Se oli ihan huikea keikka. En tiedä, miten näytteleminen sujui, mutta arvostan sitä, että Veikkaus halusi käyttää meitä urheilijoita tällaisissa jutuissa, Tamminen iloitsee.

Ingberg kertoo, että eläytyminen saippuaoopperan tunnelmaan auttoi näyttelijäntyössä.

– Meille sanottiin, että heittäytykää vain täysillä ja vetäkää ihan överiksi. Lisäksi meillä oli tosi kasarityyliset hiukset ja vaatteet. Heittäytyminen ja roolivaatteet auttoivat kyllä näyttelemisessä. Ei oikeastaan jännittänyt missään vaiheessa, Ingberg kuvailee.

Veikkauksen sarjan päätähti Ronn Moss saa molemmilta kiitosta ammattimaisuudestaan.

– Hän oli tosi rento ja asiallinen ja kaikesta huomasi, että hän on todellinen ammattilainen. Hän tiesi kaikki oikeat eleet ja oikean tavan puhua ja pitää taukoja. Hän antoi meillekin hyviä vinkkejä, Ingberg kertoo.

– Hän oli niin kuin kaikki ammattilaiset, avoin, itsevarma ja hyvä joukkuepelaaja. Teimme pitkää päivää, mutta hyvä ilmapiiri säilyi koko ajan, joten ei voi muuta kuin antaa hänelle arvostusta – kuten koko tiimille, Tamminen jatkaa.

Ingberg kertoo seuranneensa huvittuneena spekulaatioita siitä, mitä Ronn Moss teki Suomessa elokuun puolivälissä.

– Emme tietenkään saaneet kertoa mitään, mutta oli hauskaa lukea Twitteristä, kun arvuuteltiin, että onkohan hän mukana Salkkareissa tai Big Brotherissa. Kirjoitin jossain vaiheessa itsekin sinne, että ei haittaa herätä aikaisin sunnuntaiaamuna, kun pääsee tapaamaan Ronn Mossia, hän nauraa.

Ingbergin ja Tammisen lisäksi kampanjassa ovat mukana myös pikaluistelija Pekka Koskela, jalkapalloilija Teemu Tainio, entinen jalkapalloilija Aki Riihilahti, jääkiekkoilijat Jere Karalahti ja Petteri Nummelin sekä golf-pelaaja Minea Blomqvist.

Otteita kampanjasta nähdään MTV3-kanavalla maanantaista 9. syyskuuta lähtien. Neliosaisen minisaippuasarjan jaksot ovat nähtävissä syyskuun aikana Veikkauksen urheilupelien Facebook-sivuilla.

Lue myös:

    Uusimmat