Salkkareiden Jarmo Koski nöyränä: Sain kehuja Ronn Mossilta

Salatut elämät -sarjassa Seppo Taalasmaata näyttelevä Jarmo Koski kertoo MTV3.fille, millaista oli näytellä maailmantähti Ronn Mossin kanssa.

Suositun Kauniit ja rohkeat -sarjan Ridgenä tunnettu näyttelijä Ronn Moss vieraili elokuun lopulla yllättäen Suomessa. Tähti suostui tuolloin kertomaan, että vierailun syynä on tv-projekti ja että mies tultaisiin sen tuloksena näkemään Suomen televisiossa. MTV3.fin saamissa kuvissa Ronn Moss nähdäänkin mystisen projektin kimpussa yhdessä Salatut elämät -sarjasta tutun, Seppo Taalasmaata näyttelevän Jarmo Kosken kanssa. Jarmo Koski ylistää työskentelyn Ronn Mossin kanssa sujuneen hyvin.

– Ronn Moss on äärettömän mukava ja reilu kaveri. Teimme näyttelijän työtä yhdessä. Kummallakin oli omat roolit ja kunnon juonellinen juttu.

Salaisen projektin kuvaukset olivat sujuneet mallikkaasti.

– Ei siinä kauaa mennyt, vähän myös improvisoitiin. Meillä oli yksi kohtaus ja itse asiassa selviydyimme siitä aikataulua nopeammin, Mossille jäi sitten aikaa myös katsella vähän kaupunkia, Koski paljastaa.

Vaikka Koski ei varsinaisesti näyttelijän työstä ollut Mossin kanssa jutellut sai Salkkarit-tähti kuitenkin kehuja tähdeltä.

– Moss oli vaikuttunut työpanoksestani. Hän kiitteli minua työstäni ja sanoi, että oli mukavaa työskennellä yhdessä. Hän totesi minun olleen hyvä ja hauska.

Miltä tuntui saada kehuja suositulta Kauniit ja rohkeat -tähdeltä?

– Olihan se mukava kuulla ja kokemus oli kiva. Ei tämä työnteko kuitenkaan ollut sen kummempaa, ei minua jännittänyt. Työ on työtä, mutta aina mielenkiintoista, Koski toteaa nöyrästi.

Koski korostaa että niin kuvaustilanteessa kuin ruokatauolla Moss oli käyttäytynyt herrasmiehen elkein ja pysynyt vaatimattomana.

– Sillä kaverilla oli jalat maassa, ei hän vaatinut yhtään erityiskohtelua. Ruokatauolla yritimme saada hänet meidän kohtaan jonossa, mutta hän meni kiltisti jonon päähän. Oikein positiivisen kuvan antoi itsestään, mukava ihminen.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat