Romanttisia jouluyllätyksiä pienellä budjetilla – lue parhaat vinkit!

Joulunalus saattaa olla vuoden kalleinta aikaa. Jouluruoat ja -lahjat voivat syödä ison osan tilistä, mutta halvemmallakin voi päästä! Lue parhaat vinkit romanttisiin ja edullisiin jouluyllätyksiin.

Jouluna saa rahaa palamaan varmasti niin paljon kuin vain antaa pankkikortille periksi. Jouluruokiin voi kulua yllättävänkin paljon euroja ja lahjoihin puolestaan saa kulumaan vaikka tilin tyhjäksi. Myös jouluvapaiden sosiaalinen elämä voi tulla kalliiksi, jos viihtyy drinkeillä ystävien seurassa. Miten rahaa siis voisi säästää? Ainakin kumppaniaan voi ilahduttaa romanttisilla yllätyksillä ilman, että lompakko kärsii. Kokeile seuraavia vinkkejä!

Söpöjä lappuja

Rakkauskirjeet, runot ja jopa post-it-laput voivat olla romanttisia. Jätä lappu jonnekin, mistä kumppanisi ei odota sitä löytävänsä. Vaikka eväslaatikkoon, hanskalokeroon tai tyynyn päälle. Tekstin ei tarvitse olla ällöromanttinen, jos se ei kuulu tyyliinne. Pelkkä 'ajattelen sinua' riittää mainiosti.

Piknik sisätiloissa

Nyt ei ole paras hetki viettää romanttista piknikiä puiston penkillä. Kun lunta sataa ja tuiskuttaa, on parempi siirtää herkkä ruokailuhetki sisätiloihin. Asettele viltti lattialle ja hommaa lempiherkkujanne. Laita jokaiseen herkkuun pakettikortit ja kirjoita niihin, missä olette yhdessä olleet, kun olette maistelleet kyseistä herkkua ensimmäistä kertaa. Löytyykö lompakostasi vanhoja leffalippuja? Muistelkaa yhteisiä treffejänne elokuvateatterissa herkuttelun lomassa.

Tee valokuvakirja muistoistanne

Monella sivustolla on mahdollisuus valmistaa kirjanen omista valokuvista. Vaikka ette olisi olleet kauaa yhdessä, voi suhteenne olla jo täynnä hauskoja muistoja. Valokuvien yhteyteen voit kirjoittaa vaikka syitä siihen, miksi häntä rakastat.

Pikapusuja

Miksette nauttisi pusuperinteestä jenkkityyliin? Ripustakaa kattoon misteli – tai mikä tahansa kukka! – ja antakaa suudelmat toisillenne aina kukan alla törmätessänne. Helppo, hauska ja halpa temppu, joka tuo lisää romantiikkaa suhteeseenne.


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat