Haluatko seksiä? Varo näitä joululahjavirheitä!

Miehet ostavat naisilleen mielellään romanttisia lahjoja. Joskus ostos voi mennä kuitenkin täysin pieleen. Nämä lahjat kannattaa jättää jouluna kauppaan, mikäli haluaa saada naisen hyrisemään mielihyvästä.

Mies, jätä nämä lahjat kauppaan, mikäli haluat saada seksiä tänä jouluna.

Pierutyyny

Se mikä on hauskaa poikaporukan kesken, ei naurata naisia. Tyttöystäväsi pitää luultavasti laadukkaammasta huumorista kuin alkeellisesta pierutyynystä.

Kuvioitu vessanpytyn kansi

Vessapyntyn koristaminen hauskalla kuvioilla voi olla kiva sisustusidea, mutta romanttinen lahjaidea se ei ole. Lähde siis sisustusliikkeeseen vaikka joulun jälkeen.

Kodinkone

Kodinkoneen antaminen naiselle on perinteisesti merkinnyt sitä, että mies toivoisi sinun hoitavan kotityöt hänen puolestaan. Liika kuormitus kotona on kuitenkin todellinen romantiikantappaja, joten mikäli toivot seksiä, osta rakkaalle mieluummin alusvaatteet.

Anustappi

Liian villit seksilelut voivat saada naisesi pelästymään sen sijaan, että hän repisi vaatteet päältäsi.

Puujalkavitsien kirja

Vitsikirja saattoi toimia, kun olit lapsi, mutta tyttöystäväsi ei välttämättä arvosta lahjaa, ainakaan jos se sisältää alkeellisia puujalkavitsejä. Huumorilahjaa valitessa ole tarkka, että tunnet tyttöystäväsi huumorintajun hyvin.

Seksikkäät alusvaatteet

Seksikkäät alusvaatteet on hyvä lahja, mutta jos olette käyneet vasta ensimmäisillä treffeillä, alusvaatteiden ostaminen voi olla liian rohkea veto. Nainen voi kokea, että painostat häntä seksiin.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shuttestock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja