Näin teet arjestasi romanttisen

Älä unohda romantiikkaa arkenakaan. Näillä eleillä ilahdutat rakastasi.

Romantiikka arjen keskellä pitää parisuhteen kunnossa. Näillä Askmen.comin vinkeillä ilostutat kumppaniasi hektisen elämän keskellä.

Lämmitä hänelle pyyhe

Kun rakkaasi menee suihkuun, laita hänen pyyhkeensä hetkeksi pyykinkuivausrumpuun. Kun rakkaasi haluaa kuivata itsensä, hänellä on lämmin pyyhe valmiina.

Anna hänelle hieronta

Rakkaasi tulee kotiin rankan työpäivän jälkeen. Hän on väsynyt ja hieman pahalla tuulella. Mikä voisikaan parantaa hänen oloaan enemmän kuin se, että annat hänelle hieronnan. Käytä aromaterapeuttisia öljyjä ja keskity selkään ja niskaan, niin lievität hänen stressiään. Luo tunnelmaa kynttilöillä ja valaistuksella. Hieman hämärässä ympäristössä hieronnasta tulee romanttinen hetki.

Tuo aamiainen vuoteeseen

Klassikkoele, aamiainen vuoteeseen, toimii aina. Herää ennen kumppaniasi viikonloppuaamuna ja valmista hänen herkkuaamiaisensa. Yllätys on varmasti mieluisa kun herätät hänet aamulla. Hänen ei takuulla tarvitse nousta väärällä jalalla vuoteesta, kun ilahdutat häntä näin.

Kirjoita hänelle romanttisia viestejä

Rakkauskirje tai -viesti on uskomaton asia: voit ilahduttaa toista hyvin pienellä vaivalla ja ilmaista paljon lyhyestikin. Jätä ilahduttava viesti vaikkapa kylpyhuoneen peiliin tai kahvinkeittimeen niin hän löytää sen varmasti.

Valmista hänelle kylpy

Vaahtokylpy on yksi romanttisimmista arjen piristäjistä. Valuta ammeeseen lämmintä vettä ja lisää vaahtoavaa kylpygeeliä mukaan.

Tarjoile romanttinen ateria

Tarjoile hänelle romanttinen ateria. Luo romanttinen tunnelma levittämällä pöydälle hopeiset aterimet ja kankaiset lautasliinat. Voit koristella pöydän myös kukilla ja kynttilöillä. Yllätä hänet hyvällä maulla. Pienillä yksityiskohdilla on merkitystä.

Sytytä takkaan tuli

Talvella on mukavaa saada tunnelmaa kotiin sytyttämällä takkaan tuli. Kaiva lisäksi tyynyjä ja vilttejä takkanurkkaukseenne, jotta tunnelmasta tulee vielä romanttisempi.

Pakkaa hänelle eväät

Yllätä hänet pakkaamalla eväät työpaikalle. Laita eväskassiin mukaan romanttinen viesti. Yllätä hänet ostamalla yksilöllinen herkku ja laita se ylimääräiseksi yllätykseksi mukaan.

Tee hänelle jalkakylpy

Hemmottele rakastasi jalkakylvyllä. Kuka tahansa, joka on kävellyt pitkään päivän aikana, arvostaa elettäsi.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: askmen.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja