TOP 10: Nämä pienet romanttiset eleet sulattavat rakkaasi sydämen!

Tuntuuko joskus siltä, että parisuhteesi on turhauttavaa pakkopullaa, jossa ei ole edes rusinoita tuomassa makua arkeen? Lue vinkit, miten pienillä eleillä voit tuoda romantiikka parisuhteeseesi.

Miten herättää nuutunut parisuhde uuteen kukoistukseensa? Näillä arjen vinkeillä huomioit kumppaniasi vaivattomasti, mutta romanttisesti.

1. Piilota peiton alle suloinen pehmolelu

Jokailtainen kömpiminen sänkyyn saa uuden käänteen, kun peiton alla odottaakin pehmoinen, suloinen ja pörheä pehmolelu. Kerro kumppanillesi, että ajattelit heti häntä kun näit kyseisen pehmotoverin – molemmat ovat yhtä halittavia tapauksia!

2. Lahjakortti

Rakastaako kumppanisi suomalaista kirjallisuutta, vai onko hänen lempipaitansa puhkikulunut? Osta hänelle lahjakortti ja kerro, että hän saa makunsa mukaisesti ostaa häntä miellyttävän lahjan. Kerro hänelle, että haluat vain hänen parastaan ja luotat hänen makuunsa täydellisesti. Lahjakortti on kaunis ele.

4. Kehu

Älä unohda kehua kumppaniasi! Vaikka olet joskus sanonut hänelle, että rakastat häntä tai olet kehunut hänen ulkonäköään, toisto on opintojen äiti. Älä turhaudu, vaikka kumppanisi ei ottaisi kehuja kuuleviin korviinsa: kyllä kauniit, rehelliset sanat sydämensopukoihin eksyvät.

5. Osta vaahtokarkkeja

Miksi vaahtokarkkeja? Vaahtokarkit ovat suloisia, pehmeitä, värikkäitä, imeliä – ja hurjan romanttisia!

6. Lautapelit esiin!

Pistä vipinää arki-iltoihin ja kaiva esille Afrikantähti, Labyrintti tai vaikka vain aikuisille suunnattu lautapeli! Näin voitte kahdestaan viettää laatuaikaa varsin leikkisästi.

7. Kirjoita romanttisia muistilappuja

Sinun ei tarvitse rustata kilometrin pituista rakkauskirjettä: jo pelkät yksinkertaiset romanttiset muistilaput nostattavat hymyn huulille. Voit jättää muistilapun esimerkiksi aamulla vessanpeiliin, johon olet kirjoittanut "Hei komistus/kaunistus!"

8. Aamiainen sänkyyn

Aamiaisen voi viedä muulloinkin sänkyyn kuin vain äitien- tai isänpäivänä. Yllätä kumppanisi herkullisella aamiaisella viikonloppuna, jolloin kummallakaan ei ole kiire töihin. Kruuna herkullinen aamiainen ehdottamalla, jospa jäisitte koko päiväksi köllimään sänkyyn lukien, katsoen yhdessä televisiota, halaillen, pusutellen ja peiton alla vipeltäen.

9. Tee hänelle drinkki ja nimeä se hänen mukaansa

Voit itse tehdä rakkaallesi herkullisen drinkin tai smoothien ja kerro, että se kantaa kumppanisi nimeä – se on yhtä makea kuin hänkin! Jos olette ulkona syömässä tai juhlimassa, voit myös pyytää baarimikkoa loihtimaan seksikkään drinkin, jollaista ei ole kukaan muu ennen maistanut.

10. Ojenna hänelle lämmin pyyhe

Kun kumppanisi on suihkussa tai kylvyssä, laita pyyhe kuivausrumpuun tai kuumalle patterille muutamaksi minuutiksi. Kun hän tulee pois suihkusta, pyyhe lämmittää mukavasti omaa vilukissaasi tai -kolliasi. Pieni, mutta kaunis ele!


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja