Roman Eremenko jäi valitsematta Huuhkajiin – MTV Urheilu paljastaa kovan päätöksen taustat

1:53
Markku Kanerva perkasi Suomen MM-karsintalohkon ennakkoasetelmia MTV Urheilulle 7. joulukuuta.

Roman Eremenkon jääminen kokonaan sivuun Huuhkajien EM-karsinnoista ja Kansojen liigan otteluista oli MTV Urheilun tietojen mukaan yksinomaan suomalaistähden oma ratkaisu.

Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva on tiettävästi tavannut hyökkäävän keskikenttäpelaajan kasvotusten ja keskustellut hyvässä hengessä asioista muutamia kertoja viime vuosien aikana, mutta 33-vuotias Eremenko ei ole ollut valmis palaamaan Suomen maajoukkueryhmään.

MTV Urheilun tietojen mukaan Kanerva olisi valmis ottamaan hänet miehistöönsä. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Eremenkon päätöksen syillä voi paljolti vain spekuloida, mutta on selvää, että Venäjän pääsarjassa pelaavaa FK Rostovia edustava pelimies on jo vaikeassa tilanteessa paluunsa suhteen. Pelitaitojensa puolesta seurajoukkueessaan kapteenina toimiva Eremenko kuuluisi eittämättä Kanervan miehistöön, mutta Eremenko saattaa kokea paluun henkisesti vaikeaksi. Lisäksi taustalla saattaa vaikuttaa mediahuomio, jonka hän toisi mukanaan Huuhkajiin. 

Eremenko on kärsinyt urallaan kahden vuoden pelikiellon, jonka hän sai annettuaan positiivisen dopingnäytteen Bayer Leverkusenia vastaan pelatun Mestarien liiga -ottelun jälkeen syksyllä 2016. MTV Urheilu paljasti vuoden 2016 lokakuussa juuri ennen Kroatiaa vastaan pelattua MM-karsintaottelua Eremenkon kärähtäneen testissä. Näytteessä oli ollut jäämiä kokaiinin käytöstä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja