Mainos

Rintamaitokoru on uusin hitti äitien keskuudessa – ostaisitko?

Rintamaitokoru on viimeisin hitti, jonka avulla äiti voi säilyttää imetyskokemuksensa ikuisesti.

Ajatus korusta, jonka valmistamiseen on käytetty tuoreen äidin rintamaitoa, kuulostaa ensi alkuun melko oudolta. Ajatukseen kannattaa kuitenkin tottua, sillä kyseiset korut ovat nousseet suureen suosioon ainakin yhdysvaltalaisten äitien keskuudessa.

Korut symboloivat rakkautta ja uhrauksia

Newjerseyläinen äiti Ann Marie Sharoupim luo ja myy Mammasliquidlove -verkkosivustonsa kautta yksilöllisiä koruja, joiden avulla äidit voivat pitää imetyskokemustansa aina mukanaan. Hän kertoo keksineensä idean äidinmaitokoruun yrittäessään luoda mahdollisimman kestäviä koruja.

Kuukausien työn jälkeen nainen löysi tavan, jolla äidinmaito voidaan muuttaa hartsipohjaiseksi materiaaliksi, joka muistuttaa helmeä. Tämä "helmi" voidaan upottaa vaikkapa riipukseen, rannerenkaaseen tai korvakoruihin.

Mutta miksi äidit haluaisivat säilöä rintamaitoa koruihinsa?

– He haluavat säilyttää suloisimman ja intiimeimmän hetken, joka heillä on ollut heidän pienokaistensa kanssa, Sharoupim selittää. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Äidit voivat kokea imetyksessä muun muassa kipua ja verenvuotoa. Koru symboloi naisen mukaan myös lapsen vuoksi tehtyjä uhrauksia ja rakkautta.

Tuotteiden verkkokauppamyynti kielletty

Vaikka korut on otettu pääasiassa vastaan positiivisesti, kaikki eivät ole niistä yhtä innoissaan. Newyorkilainen äiti Jenna Scott kertoo New York Postin haastattelussa, ettei hän tarvitse imetyksestä päivittäistä muistutusta. Hän kertoo sijoittavansa rahat mieluummin kauniisiin alusvaatteisiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Soraäänistä huolimatta korujen suosio on lähtenyt nousuun sosiaalisen median ja tyytyväisten asiakkaiden myötä. 

Sharoupimin tuotteiden myynnissä on ollut kuitenkin omat haasteensa, sillä joidenkin verkkosivustojen säännöissä kielletään ihmisperäisten tuotteiden myyminen. 

Lähde: NYPost

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.