Ringa Ropon tytär Emma, 16, tähtää malliksi – poseeraa upeana punaisella matolla

5:00
Ella Junnila ja Ringa Ropo kävivät Urheilugaalassa myös MTV Uutiset Liven haastateltavana.

Ringa Ropo toteaa, että opiskelut tulee hoitaa malliurahaaveista huolimatta. 

Yleisurheilijana mainettaan niittänyt Ringa Ropo saapui Domakers Finlandin 20-vuotisjuhliin 16-vuotiaan tyttärensä Emman kanssa, joka pyrkii mallin uralle. 

Pitkänhuiskea kaunotar on kuin luotu punaiselle matolle ja kameravalojen ympärille. Syksyllä lukion aloittanut Emma on on tehnyt viime talvesta saakka mallintöitä. Aiemmassa mallitoimistossa oli tapahtumia, jotka eivät tuntuneet nuoresta naisesta omalta. Nyt hän on siirtynyt mallitoimiston Paparazzin leipiin. 

– Minulla oli vasta testikuvaukset. Katsotaan mitä seuraavaksi tulee, Emma toteaa. 

– Täytyy muistaa, että hän on vasta 16-vuotias, vaikka se onkin hänen unelmansa ja hänellä on paljon avuja siihen. Paparazzin kanssa on ollut hienoa edetä tässä tilanteessa, koska he osaavat toppuutella asiassa. Olen sanonut, että opiskelut pitää hoitaa ja pitää hankkia kokemusta ja ikää, sillä se maailma on varmasti erilainen ja varmaan aika kova. Äitinä olen tyytyväinen, että asian suhteen edetään hitaasti. Olen sanonut, että kuljen mukana, minne hän meneekin mallintöissä, Ropo toteaa lempeästi. 

Perheen kodissa on hiljentynyt, sillä Emma lähti opiskelemaan Huittisiin, jossa hänen isänsä asuu. Toinen tytär, 21-vuotias korkeushyppääjä Ella Junnilla on puolestaan muuttanut Tampereelle opiskelemaan politiikan tutkimusta. 

– Minulla ja Emmalla on nykyisin läheinen suhde, Ropo vastaa toimittajan kysyessä kaksikon välisestä suhteesta. 

– Onhan tässä teinivuosia eletty, niin kuin varmasti monesssa muussa perheessä. Nuori nainen tarvitsee myös sitä omaa aikaa. On ihanaa, että meillä on sellainen suhde, että Emma voi kertoa minulle asioista sekä kysyä niistä. Joskus vastauksistani voi olla jopa apua. On kuitenkin luonnollista ja väistämätöntä, että jossain vaiheessa se lapsen tie vie loitommas vanhemmasta. 

Ropon ja Juha Junnilan 27 vuotta kestänyt liitto päättyi vuonna 2009. Hänellä on  Junnilan kanssa kolme lasta: 21-vuotias Ella, 19-vuotias Juuso ja 16-vuotias Emma. 


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja