Renault esittelee lippulaivastaan farmarimallin

Kerroimme Renaultin uudesta ison luokan autosta heinäkuun alussa. Nyt on vuorossa myös Frankfurtiin näytille tuleva farmarimalli.

Talisman sijoittuu Renaultin malliston kärkeen. Sedanin rinnalla farmarimalli on erittäin tärkeä Euroopan markkinoille sillä D-segmentin noin miljoonasta myydystä autosta yli puolet ovat farmareita. Farmarimalli on mitoiltaan yhtenevä sedanin kanssa.

Myös sisätilat ovat yhtenevät tavaratilaa lukuun ottamatta. Perusmuodossaan tila vetää 572 litraa ja laajennettuna tilan pituus kasvaa yli kahteen metriin ja tarjoaa tilavuutta lähes 1700 litraa.

Sedanin yhteydessä kerrotut tekniset ratkaisut löytyvät myös farmarista. Alustan osalta mielenkiintoa herättää Renaultin nimeämä Multi Sense -teknologia, joka yhdistää nelipyöräohjauksen ja aktiivisen iskunvaimennuksen. Nelipyöräohjauksella saavutetaan näppärämpi käytös pienissä tiloissa ja paremmat ajo-ominaisuudet mutkaisemmilla osuuksilla. Autosta löytyy myös laaja kattaus aktiivisia turvajärjestelmiä.

Moottoreiksi tulee tarjolle 150 ja 200 hevosvoimaiset Energy TCe -bensiinimoottorit, joiden parina toimii seitsemänportainen EDC-kaksoiskytkinautomaatti. Energy dCi -dieselmoottoreita tulee tarjolle 110, 130 ja 160 hevosvoimaisina, joista kaksi ensimmäistä on saatavana manuaalina sekä kuusiportaisella EDC-kaksoiskytkinautomaatilla, ja tehokkain versio on aina varustettu tällä automaattivaihteistolla.

Talismanin farmarimalli tulee Euroopassa myyntiin ensi vuoden ensimmäisellä puoliskolla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja