Real Madridin huippulupaus säkenöi lainapaidassa – urakehitys Real-tukipilarin jalanjäljissä

Real Madridin superlupaus Achraf Hakimi häikäisee tällä hetkellä ilmiömäisellä talentillaan lainapestillään Borussia Dortmundissa. Hakimin lainasopimuksen mitta on kaksi vuotta, mutta minkä takia Madrid halusi lähettää jo avauskokoonpanon paikkaa kolkutelleen huippulupauksen kehittymään kahdeksi vuodeksi Saksaan? Syy löytyy Daniel Carvajalista.

Pääkuvan videolla Hakimin upea tarjoilu Dortumundin 2-0-osumassa Atletico Madridia vastaan Mestarien liigassa.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Espanjalaissyntyinen Hakimi siirtyi Real Madridin junioriakatemiaan La Fabriciaan ollessaan vain kahdeksanvuotias. Siitä käynnistyi kymmenen vuotta kestänyt taival Madridin kakkosjoukkueeseen Real Madrid Castillaan.

Onnistuneen stinttinsä jälkeen Castillassa, hän teki debyyttinsä Real Madridin ykkösjoukkueessa 1. lokakuuta 2017. Laitapuolustaja iski ensimmäisen maalinsa edustusjoukkueessa 9. joulukuuta 5-0-voitossa Sevillaa vastaan.

Hän pääsi juhlimaan Mestarien liigan voittoa viime keväänä Real Madridin voitettua 13. Mestarien liiga-tittelinsä. Hakimi on häikäisevien pelitaitojensa lisäksi monipuolinen ja osaa pelata monella pelipaikalla. Hän viihtyy puolustuksen jokaisella paikalla ja myös laiturina.

Madridilla olisi varmasti käyttöä tällä hetkellä Hakimin kaltaiselle superlupaukselle edustusjoukkueessa, mutta päätti lähettää marokkolaisen kahdeksi vuodeksi Saksaan – miksi?

Los Blancos teki saman liikkeen Daniel Carvajalin kanssa viisi vuotta sitten. Carvajal lähetettiin lainalle Leverkuseniin kaudeksi 2012/13 ja palattuaan Espanjaan, hän on ollut Real Madridin yksi tärkeimmistä lenkeistä usean kauden ajan.

Hakimi on toiminut Dortmundin kapellimestarina seuran erinomaisella alkukaudella. Marokkolainen on iskenyt yhden ja syöttänyt viisi maalia viimeisessä viidessä pelaamassaan ottelussa. Dortmund on voittanut niistä kaikki. Atletico Madridia vastaan keskiviikko-iltana, hän syötti joukkueensa neljästä osumasta kolme 4-0-voitossa. Dortmund johtaa Bundesliigaa ja lohkoaan Mestarien liigassa.

Espanjassa syntymisestä huolimatta Hakimi edustaa Marokkoa ja pelasi Venäjän maailmanmestaruuskisoissa maansa paidassa. Nuorukainen on voittanut Mestarien liigan, pelannut MM-kisoissa ja hän on vasta 19-vuotias.



Lue myös:

    Uusimmat