Raskausonni kasvaa – Matti Nykäsen Eveliina-tytär hämmästelee nopeasti pyöristyvää vatsaansa: "Katsokaa tätä mahaa"

6:40
Ystävä muisteli Matti Nykästä tämän kuoleman vuosipäivänä – ihmetteli joskus suomalaisten käytöstä Mattia kohtaan

Eveliina Mäntykankaan raskaus etenee mallikkaasti.

Edesmenneen mäkikotkan Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas odottaa esikoistaan, jonka laskettu aika on toukokuussa 2021. Mäntykangas on päivittänyt sosiaaliseen mediaansa ahkerasti tietoa raskautensa etenemisestä, ja joulun alla nainen julkaisi jälleen kuvan, jossa hän esittelee kauniisti pyöristynyttä vatsaansa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Onko mahdollista, että rakenneultrassa paljastuisi vauvoja olevan kaksi yhden sijaan, sillä katsokaa tätä mahaa, Mäntykangas vitsailee päivityksessään.

Mäntykangas pyytää seuraajiaan arvailemaan vauvan sukupuolta. Nainen kertoo myös raskauden aikana kokemistaan oireista, jotka ovat olleet muun muassa pahoinvointi, päänsäryt sekä mielialojen vaihtelut. 

Raskaudestaan Mäntykangas ilmoitti julkisuudessa marraskuussa. Hiljattain Mäntykangas julkaisi rehellisen ja koskettavan päivityksen, jossa hän kertoi, ettei raskaaksi tuleminen ollut hänelle helppoa. 

– "Kyllä se sieltä tulee kun et stressaa" on maailman hirvein lause, mitä sain kuulla viimeisen kolmen vuoden aikana aika paljon kun kerroin ihmisille, että haluaisin maailman eniten saada lapsen ja tulla äidiksi. Tuo lause on sellainen, että sen kuullessaan tekee mieli vaan räjähtää ja huutaa. Se suututtaa oikeasti todella paljon sellaista ihmistä, joka ei itse pysty tekemään omalle tilanteelleen yhtään mitään. Älä siis sano sitä yhtään kenellekkään, Mäntykangas muistutti päivityksessään. 

Mäntykankaan isä Matti Nykänen oli entinen mäkihyppääjämestari, joka menehtyi sairaskohtaukseen 55-vuotiaana helmikuussa 2019. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja