Räppäri Jesse Markinin tanssiharrastus loppui kuin seinään – kaverit naureskelivat discossa: "Luovuin tanssista ja sahti tuli tilalle"

3:37
Jesse Markin ja Claudia Ketonen kertoivat fiiliksiään MTV Uutisille.

Jesse Markin on mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa, joka alkaa MTV3-kanavalla 5. syyskuuta.

Räppäri Jesse Markin on vielä suurelle yleisölle tuntematon nimi, mutta hän on ansioitunut musiikkiurallaan. Markin palkittiin tänä vuonna Emma-gaalassa vuoden tulokkaana ja kriitikoiden valintana.

Tulevana syksynä Markin nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa, jolloin hänen kasvonsa tulevat varmasti koko kansalle tutuiksi. Räppärin parina on tanssinopettaja Claudia Ketonen, joka on ensimmäistä kertaa mukana ohjelmassa.

Markin ei aikaillut vastauksessaan, kun häntä kysyttiin mukaan ohjelmaan.

– Olen yllytyshullu. Kaikkeen muuhun voin lähteä mukaan, paitsi benjihyppyyn. Kaverini olivat iloisia puolestani, mutta samalla yllättyneitä. Luulen, että kaikki ovat yllättyneitä, jotka ovat minut nähneet tai musiikkia kuunnelleet, Markin naureskelee.

Markinin yllytyshulluudesta kertoo se, että hän löi lapsena päänsä puhelinkopin lasista läpi.

– Kaverini yllyttivät, pystynkö siihen, ja minähän pysyin ja löin pääni läpi. Minulle ei käynyt pahasti, enkä joutunut sairaalaan. En ehkä aina mieti loppuun asti asioita, Markun pohtii.

Markin asui nuorempana Viljakkalassa, joka sijaitsee Tampereen lähellä. Pienessä kylässä järjestettiin disco, jonne Markin meni ystäviensä kanssa. Hän odotti kovasti, että pääsee tanssimaan, mutta kavereilla oli täysin muut asiat mielessä.

– Ihmisillä oli prioriteettina juoda sahtia. Tätä en tiennyt siinä vaiheessa, vaan halusin vain tanssia.

Markin tanssi innokkaasti discon tanssilattialla yksin.

– Tanssin monta tuntia hiki hatussa. Silloinkaan hälytyskellot eivät soineet, kun olin yksin tanssilattialla ja muut olivat reunoilla. Myöhemmin sain kuulla kaikkien nauraneen minulle. Siihen oli helppo lopettaa tanssiharrastus.

– Discossa en käynyt sen jälkeen juurikaan, mutta kotibileissä kävin. Jouduin luopumaan tanssista ja sahti tuli tilalle, Markin naureskelee.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa MTV3-kanavan superviikolla la 5.9. klo 19.30 alkaen. Ensimmäinen jakso on nauhoitettu esittelyjakso, jonka jälkeen suorat lähetykset MTV3-kanavalla sunnuntaisin 6.9. klo 19.30 alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja