Räppäri Cardi B paljasti eronneensa – parin liiton tilasta liikkui jo aiemmin huhuja

Cardi B ja Offset ovat eronneet.

Yhdysvaltalaisräppäri Cardi B paljasti sunnuntai-iltana pitämässään Instagram-livelähetyksessä eronneensa räppäripuolisostaan  Offsetista. Cardi B kertoi lähetyksessä viihtyneensä sinkkuna jo jonkun aikaa.

Olen ollut sinkku nyt hetken aikaa... En vain tiedä kuinka kertoa siitä maailmalle. Haluan aloittaa vuoden 2024 puhtaalta pöydältä, avoimin mielin. En tiedä, olen utelias uuteen elämään, uuteen alkuun. Olen innoissani, räppäri kertoi livelähetyksessä tilanteestaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Cardi B:n ja Offsetin liiton tilasta on liikkunut viime aikoina erilaisia huhuja. Blueface-artistinimeä käyttävä räppäri väitti taannoin viestipalvelu X:ssä, että Offset olisi harrastanut seksiä toisen naisen kanssa. Offset kielsi väitteen niin ikään X-viestipalvelussa.

Viihdesivusto TMZ:n mukaan Cardi B ja Offset lopettivat taannoin toistensa seuraamisen Instagramissa. Samaan hengenvetoon Cardi B julkaisi Instagram-tarinoita, joissa hän kirjoitti parisuhteesta ulos kasvamisesta ja itsensä etusijalle laittamisesta.

Cardi B ja Offset avioituivat vuonna 2017, ja parin liitto on sisältänyt niin ylä- kuin alamäkiäkin. Sekä Cardi B että Offset vahvistivat eronneensa joulukuussa 2018, mutta palasivat sittemmin yhteen. Syyskuussa 2020 Cardi B:n kerrottiin hakeneen avioeroa miehestään, mutta hän perui hakemuksensa myöhemmin.

Räppäriparilla on kaksi yhteistö lasta, Kulture, 6 ja Wave, 2.

Lue myös:

    Uusimmat