Cardi B muistelee hetkeä, kun sai puolisonsa kanssa tietää Takeoffin kuolleen: "Olin niin peloissani"

Cardi B kertasi podcast-haastattelussa hetkeä, kun hän ja hänen puolisonsa Offset saivat tietää räppäri Takeoffin kuolemasta.

Yhdysvaltalaiseen Migos-hip hop-trioon kuulunut rap-artisti Takeoff menehtyi ampumavälikohtauksen seurauksena viime marraskuussa. Takeoffin lisäksi Migosiin kuuluivat räppärit Quavo ja Offset.

Offsetin kumppani, räppäri Cardi B palasi taannoin muistelemaan podcast-haastattelussa hetkeä, kun hän ja Offset saivat tietää Takeoffin kuolemasta. Hän kertoi The Jason Lee -podcastissa hänen ja puolisonsa olleen nukkumassa, kun yhtäkkiä molempien puhelimet alkoivat soida vimmatusti.

– Offset vastasi puhelimeen ja sanoi vain, että ei. Hän huusi ja huusi. Kysyin, että mitä tapahtuu ja hän vastasi, että Takeoff on kuollut, Cardi B kertasi.

Cardi B muisteli, että uutisen kuultuuan hän läpsäisi miestään ja käski tätä olemaan puhumatta moista.

– [Offset] vain huusi, heitteli tavaroita, oksensi ja juoksenteli ympäriinsä. Olin niin peloissani. Itkin niin paljon. Se oli kamalaa, hän jatkoi.

Takeoff oli kuollessaan 28-vuotias. Räppärin kuolemaan johtanut ampumavälikohtaus tapahtui Houstonissa sijaitsevalla 810 Billiards & Bowling Houston -keilaradalla, jossa Takeoff ja Quavo seurueineen olivat viettämässä iltaa.

Välikohtaus sai alkunsa riitatilanteesta, jonka yhteydessä joku avasi tulen ja ampui Takeoffia kuolettavasti. Samassa tilanteessa ammuttiin myös kahta muuta ihmistä.

Houstonin poliisi kertoi myöhemmin, että Takeoff oli tilanteessa viaton sivustakatsoja.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja