Faniaan mikrofonilla heittäneestä Cardi B:stä tehtiin rikosilmoitus – oli pyytänyt yleisöä heittämään vettä hänen päälleen

Cardi B kertoo huumanneensa ja ryöstäneensä miehiä vuosia sitten 1:30
Cardi B kertoo huumanneensa ja ryöstäneensä miehiä vuosia sitten

Artisti Cardi B:stä on tehty rikosilmoitus sen jälkeen, kun hän heitti faniaan mikrofonilla. Räppäri tulistui fanilleen, joka heitti hänen päälleen juomaa. 

Lauantaina Las Vegasissa esiintynyt pop-tähti Cardi B heitti mikrofonilla faniaan, joka puolestaan heitti nestettä hänen päälleen lavalle. Asiasta on tehty rikosilmoitus sunnuntaina ja poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä. 

TMZ:n mukaan rikosilmoituksen teki nainen, joka seisoi juoman heittäneen henkilön vieressä. Nainen kertoi, että mikrofoni osui myös häneen. 

Cardi B:n keikalla tapahtuneesta välikohtauksesta on levinnyt sosiaalisessa mediassa video, josta voidaan nähdä laulajan olleen erittäin yllättynyt faninsa heittämästä juomasta. 

Täysin epäröimättä loukkaantuneen oloinen laulaja heittää mikrofoninsa eturivin osallistujaa kohti. Turvamiehet taluttivat konserttikävijän pois keikalta tilanteen jälkeen ja Cardi B jatkoi keikkaansa.

Tuoreiden tietojen mukaan ennen välikohtausta Cardi B oli nimenomaan pyytänyt yleisöä heittämään vettä hänen päälleen ja viilentämään häntä. Tämä käy ilmi fanin kuvaamasta videosta, joka sekin leviää sosiaalisessa mediassa. 

Tapauksen jälkeen Cardi B retviittasi videon, jossa näkyy, kun fani heittää häntä kohti juomaa. 

Lähde: US Today

Lue myös:

    Uusimmat