Rantabaarin uutta kautta tähdittävä Hemmo Karja uudisti tyylinsä – ihastuttaa nyt pitkällä pellavatukallaan

Salkkareiden viimeisissä kauden päätösjaksoissa nähdään Janne Haukkalaa näyttelevä Hemmo Karja. Nuori mies on uudistanut tyylinsä. 

Salkkareihin ainakin hetkellisen paluun tekevä Hemmo Karja ihastuttaa uudella tyylillään. Miehen kerrotaan olevan mukana myös Rantabaarin kolmannella kaudella, jota kuvataan tämän kesän ajan Helsingissä. Rantabaarin pressikuvasta käy ilmi, että Karja on pitkähkön pellavatukan.

Rantabaarissa Karjan esittämää Jannea odottaa uudet seikkailut. Ulkomailta palannut sanavalmis ja itsevarma nuori mies etsii kesältä uusia seikkailuja, mutta onko naistenmies sittenkään maineensa veroinen?

Karja poistui Salkkareista vuonna 2019. Lähdön syynä oli Karjan aluillaan oleva ura rahoitusalalla. Nuori mies kertoi tuolloin, että nyt on aika siirtyä oman alan töihin. 

Jannen hahmo poistui Pihlajakadulta ulkomaille ja jo tuolloin Karja kertoi MTV Uutisille, että ei pidä mahdottomana sitäkään, että hän jonakin päivänä palaisi takaisin, jos olosuhteet sen sallivat. 

– Uusien töiden ja opiskelujen kanssa on toisaalta onneksi ollut sen verran tekemistä, ettei ole ehtinyt jäädä ikävöimään sen suuremmin, vaan nokka on kohti tulevaisuutta, hän kertoi vuonna 2019.

Rantabaarin 3. kausi alkaa C More -suoratoistopalvelussa syyskuussa. Aikaisemmat tuotantokaudet ovat katsottavissa C Moressa. Sarjan 2. tuotantokausi esitetään Subilla kolmen jakson viikkotahdilla maanantaista 3.8. klo 20 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja