Rantabaarin kolmannen kauden kuvaukset alkaa – tässä ovat sarjan uudet kasvot!

Alissa tekee hyytävän löydän 1:40
Alissa tekee hyytävän löydön.

Valtavaksi katsojasuosikiksi kasvaneen Rantabaari-sarjan 3. tuotantokautta kuvataan läpi kesän Helsingissä merellisissä maisemissa. Sarjan kuvioihin astelee myös liuta uusia näyttelijätuttavuuksia. Kolmas tuotantokausi alkaa C More -suoratoistopalvelussa syyskuussa. 

Rantabaarista on kasvanut C Moren katsotuin sisältö heti suursuosikki Salattujen elämien jälkeen eikä suosiolle näy loppua. Rantabaari palaa C Morelle uuden, 3. tuotantokauden voimin ensi syksynä.

Salattujen elämien tekijöiden Rantabaari-draamasarjan keskeisimpiä tapahtumia kuvataan Helsingissä kesän aikana.

Tutustu sarjan uusiin ja vanhoihin näytteihjöihin!

Ulkomailta palannut sanavalmis ja itsevarma Janne (Salatuista elämistä tuttu Hemmo Karja) etsii kesältä uusia seikkailuja, mutta onko naistenmies sittenkään maineensa veroinen?

Bestikset Alissa (Johanna Puhakka) ja Lola (Sofia Arasola) kohtaavat uuden kesän haasteet Trissassa, mutta miten paljon vastoinkäymisiä ystävyys voi kestää?

Toiveikas Suvi (Jaana Joensuu) yrittää palata normaaliin elämään, mutta uusi myrsky on jo nousemassa aivan huomaamatta horisontista.

Eeroloiden siskosten dynamiikkaa sekoittamaan saapuu heidän utelias serkkunsa Minna (Mira Rastas), jolta mikään salaisuus ei jää huomaamatta.

Minnan katseenkestävä aviomies, herrasmiesmäinen Tuomas (Ville Pidätys) toivoo perheensä Helsinkiin muutolta paljon, mutta kaikki ei ehkä olekaan niin yksinkertaista.

Milo (Eric Barco) odottaa villiä ja huoletonta kesää, mutta joutuukin ottamaan vastuuta itsestään ja muista aivan uudenlaisella tavalla.

Komea ja positiivinen Salem (Rami Farooq) aloittaa toiveikkaana kesän yliopistolla, mutta voiko yksi kohtaaminen muuttaa kaiken?

Haikea Anssi (Matti Leino) yrittää pyristellä irti viime kesän tapahtumista, mutta menneisyys tuntuu vetävän miestä pinnan alle.

Kujeileva ja temperamenttinen Oskari (Ilkka Olavi) palaa kesäiseen Helsinkiin selvittääkseen välinsä perheensä kanssa ja tarvitsee siihen vanhan ystävänsä apua. 

Ville (Jaakko Mölsä) ja Jartsa (Aino Sirje) kohtaavat jälleen, mutta janottaako vanha suola, ja kuka lopulta on keittiön valtias?

Aurinkoinen ja sosiaalinen, mutta ajoittain räjähdysherkkä Lara (Anni Grönberg) laittaa Trissan kuviot uusiksi.

Raamikkaan ja salaperäisen Kapun (Jonas Saari) ilmestyminen maisemiin nostattaa suurten tunteiden, epäilysten ja kysymysten ristiaallokon.

Rantabaarin 3. kausi alkaa C More -suoratoistopalvelussa syyskuussa. Aikaisemmat tuotantokaudet ovat katsottavissa C Moressa. Sarjan 2. tuotantokausi esitetään Subilla kolmen jakson viikkotahdilla maanantaista 3.8. klo 20 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat