Rakkauselämä raiteilleen? Poista tämä yksi sana sanavarastostasi

Pitäisi tavata joku korkeasti koulutettu, pitäisi mennä naimisiin ja pitäisi tehdä lapsia seuraavan viiden vuoden sisällä. Pitäisikö todella?

Treffiasiantuntija Andrea Syrtash, He's Just Not Your Tyoe (And That's a Good Thing): How to Find Love Where You Least Expect It -kirjan kirjoittaja, selittää, miksi yhden sanan eliminointi sanavarastosta merkitsee parempaa treffielämää.

– Usein, kun sanomme 'pitäisi', se on jonkun toisen 'pitäisi'. Mietimme, mitä vanhempamme, ystävämme tai yhteisömme ajattelevat, mutta kun hiljennämme 'pitäisi'-äänet, voimme kuunnella, mitä todella haluamme itse. Kun käytämme sanaa 'pitäisi', käytämme yleensä hieman anteeksipyytelevää äänensävyä: "Minun pitäisi tehdä näin, vaikka haluaisin todella tehdä noin." Yritän rohkaista ihmisiä korvaamaan sanan 'pitäisi' sanalla 'haluta', Syrtash sanoo.

Syrtashin mukaan 'pitäisi'- sanan korvaaminen sanalla 'haluta' tekee ihmisestä autenttisemman ja onnellisemman, koska silloin hän ymmärtää, millaista elämää hän oikeasti haluaa elää, eikä seuraa jonkun toisen tekemää kaaviota – ja kuuntelee vaistojaan.

– Kuuntele vaistojasi, älä muita ihmisiä, koska todellisuus on se, että suurin osa suhteistasi tapahtuu suljettujen ovien takana.

Älä tuijota siis liikaa sitä, millainen toinen ihminen on paperilla.

– Tapaile ihmistä, jota tapailisit, vaikkei kukaan olisi katsomassa, Syrtash vinkkaa.

Lähde: Tech Insider

Lue myös:

    Uusimmat