Rajujen taklausten kohteeksi joutunut kovanaama antaa palaa, lähetti uhmakkaan viestin NHL:n kohutähdelle – "Hän pelleili väärän jätkän kanssa"

Edmonton Oilersin voimahyökkääjä Zack Kassian lähetti uhmakkaan viestin häntä rajusti taklanneelle Calgary Flamesin Matthew Tkachukille.

Tkachuk taklasi Kassiania kaksi kertaa rajusti pimeästä kulmasta joukkueiden välisessä ottelussa sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. Kassian puolustautui lopulta paljain nyrkein, mutta Tkachuk ei vastannut huutoon. Kassian sai tilanteesta kahden ottelun pelikiellon, Tkachuk puolestaan selvisi ilman sanktioita.

Kaksikon välinen yhteenotto ei varmastikaan jää kauden viimeiseksi. Kassian lähetti tiistaina uhmakkaan viestin taklaajalleen, jonka hän kohtaa kaukalossa jälleen 29. tammikuuta.

– Hän pelleili väärän jätkän kanssa. En usko, että hän tajuaa sitä, että olemme samassa divisioonassa, Kassian toteaa uhmakkaasti Sportsnetin haastattelussa viitaten joukkueiden tuleviin kohtaamisiin.

Kovista otteistaan tunnettu Kassian on urallaan itsekin jakanut kovia taklauksia, joten hän ei liikaa ota kantaa  Tkachukin taklauksiin. 28-vuotias kanadalainen painottaa puolustavansa aina itseään kaukalossa.

– Likaisia tai puhtaita, kun joku taklaa sinua kahdesti pimeästä kulmasta. Olen pienestä pitäen pitänyt itseni ja joukkuetoverieni puolia. Ihmiset eivät tee noin minulle tai heille, Kassian painottaa.

Kassianin mukaan isot ja kovat taklaukset kuuluvat jääkiekkoon, mutta jos pelaat sääntöjen rajamailla, on sinun myös vastattava seurauksista.

– Olen iso poika ja rakastan isojen poikien lätkää. Jos pelaat isojen poikien lätkää, sinun täytyy vastata kutsuun aina välillä, Kassian sanoo vihjailevasti.

Lue myös:

    Uusimmat