Räikkösen korvaava Leclerc ei myönnä paineita – "Haluan sulkea mielestäni kaikki odotukset"

Ferrari-tallissa ensi kaudella Kimi Räikkösen paikan ottava Charles Leclerc vakuuttaa, ettei joudu italialaistallissa suorituspaineiden alle.

Ylälaidan videolla Charles Leclercin kommentit Ferrari-sopimuksen julkistamisen jälkeen.

Sauber-tallissa tällä kaudella debytoinut Leclerc on ollut Ferrarin suojatti vuodesta 2016 lähtien. Viime kaudella F2-sarjan mestaruutta juhlinut monacolainen ei koe hyppäävänsä italialaistallin autoon liian aikaisin.

– Halusin sinne aina niin pian kuin mahdollista. En ole paineiden alla, enkä usko sen olevan ongelma ensi vuonna. Minulta odotettiin jo tällä kaudella varsin paljon, joten ensi vuosi on enemmän tai vähemmän sama asia, Leclerc kertoi motosport.comin mukaan.

– Yritän vain keskittyä omaan työhöni ja sulkea mielestäni kaikki ne odotukset. Haluan keskittyä sataprosenttisesti siihen, mitä teen ratin takana, Leclerc lisäsi.​​​

MAINOS

F1 suorana C Morella – Brasilian GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 14.55 ja 18.55.
Lauantai: Harjoitukset klo 15.55, aika-ajo klo 18.55
Sunnuntai: Brasilian GP klo 19.00, ennakkotunnelmat klo 17.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Jotkut veikkaavat Leclercin tarjovan välittömästi tallitoverilleen Sebastian Vettelille kovan haasteen. Monacolainen ei kuitenkaan lähde paukuttelemaan henkseleitään.

– On tietenkin valtava etuoikeus kuulla tuollaista, mutta mielestäni tässä tilanteessa on äärimmäisen tärkeää pitää jalat maassa. Tässä iässä olisi varsin helppoa mennä sekaisin kaikesta tästä hulinasta, joten yritän olla ajattelematta sitä liikaa ja jättää kuuntelematta minua kehuvat jutut, Leclerc totesi.

Lue myös:

    Uusimmat