Pukki-party! Teemu Pukki avasi maalihanat – maalivahdilta karmea moka

Minnesota Unitedin Teemu Pukki avasi kauden maalihanansa jalkapallon MLS:ssä Orlando Cityä vastaan sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. Pukki viimeisteli kaksi osumaa 3-2-vierasvoitossa.

Orlando City oli siirtynyt ottelussa 1-0-johtoon jo ensimmäisellä minuutilla, mutta Minnesota tuli pian tasoihin. Orlandon perulaismaalivahti Pedro Gallese aikaili pallon kanssa liian kauan ja Pukki pääsi väliin. Suomalaishyökkääjä viimeisteli kauden ensimmäisen osumansa pienestä kulmasta Orlandon verkkoon.

Pukki onnistui avausjaksolla vielä toistamiseen, kun peliä oli käyty vajaat 40 minuuttia. Robin Lod syötti Pukille, joka iski etukulmasta pallon varmasti maaliin ohi Gallesen. Avausmaalin Orlandolle tehnyt Duncan McGuire toi joukkuuensa tasoihin vajaa kymmenen minuuttia ennen loppua. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, vaan Pukin tilalle vaihdosta tullut Bongokuhle Hlongwane teki voittomaalin lisäajan kuudennella minuutilla.

Minnesota on pelannut tällä kaudella kolme ottelua, joista se on kerännyt kaksi voittoa ja yhden tasapelin. Se on läntisessä konferenssissa toisena. Viime kaudella Norwichista Minnesotaan siirtynyt Pukki merkkasi itselleen kaudella 2023 kymmenen maalia.

Katso alta Teemu Pukin osumat.

Lue myös:

    Uusimmat