Puhelimellakin voi lähettää käsinkirjoitettuja ystävänpäiväviestejä – testaa sydämelliset kikat

Tällaisia ovat iPhonen ystävänpäivätemput 1:17
Katso, kuinka lähetät iPhonella käsinkirjoitettuja viestejä!

Käsinkirjoitetun viestin voi lähettää myös puhelimitse.

Ystävänpäivä on viimeistään hyvä muistutus ystävien ja rakkaiden huomioimisesta. Jos unohdit postittaa käsinkirjoitetut kortit, mutta haluaisit toivottaa kaverillesi oikein hyvää ystävänpäivää personoidusti, hätä ei ole tämän näköinen – ainakaan jos omistatte kaverisi kanssa kummatkin iPhonet, vinkkaa The Sun.

Viestitoiminnassa voi nimittäin raapustaa toivotuksensa "käsinkirjoitettuna" tai simppelisti lähettää rakkaalle kuvan sykkivästä sydämestään. Katso ohjeet yllä olevalta videolta!

Myös iPhonen omaa puheassistentti-Siriä voi hieman kiusoitella ystävänpäivän hengessä.

Käsinkirjoitetut viestit

Käsinkirjoitettuja viestejä varten iPhonessa tulisi olla käyttöjärjestelmänä vähintään iOS 10 tai uudempi.

Mene iPhonen viestisovellukseen ja valitse keskustelu, johon haluat käsinkirjoitetun viestisi lähettää.

Tekstikentän alla on rivi erilaisia kuvakkeita, joista yhdessä on mustalla pohjalla punainen sydän ja punaisen sydämen päällä kaksi sormea. Paina tätä Digital touch -kuvaketta ja näytön alareunaan aukeaa musta piirtokenttä. 

Voit vetää piirtokenttää suuremmaksi pyyhkäisemällä ylöspäin, jolloin myös eri värivaihtoehdot tulevat paremmin näkyviin.

Kirjoita tai piirrä viestisi ja paina sitten sinisestä nuolesta lähettääksesi sen. 

Viesti säilyy keskustelussa, kunnes vastaanottaja on lukenut sen. Jos tämä haluaa, että se säilyy keskustelussa pidempään, viestin alapuolelta voi klikata "Säilytä".

Sykkivä sydän

Digital touch -työkalun kautta saa lähetettyä muutakin kuin käsinpiirrettyjä viestejä.

Avaa jälleen haluamasi keskustelu ja paina tekstikentän alta Digital touch -ikonia. Piirtämisen sijaan paina mustaa kenttää kahdella sormella, jolloin siihen ilmestyy sykkivä sydän. Voit lähettää sydämen vastaanottajalle painamalla sinistä nuolta.

Jos satut käyttämään iPhonen lisäksi myös Applen kelloa, lähettämäsi sykkivä sydän perustuu tuoreimpaan sykemittaukseesi.

Onko Sirillä omaa sydämenvalittua?

Ei ole varsinaisesti soveliasta udella keneltäkään tämän seurustelukuvioista, mutta tekoälyyn perustuvalta, iPhonen puheohjausassistentti-Siriltä asiaa kannattaa tiedustella. Riippuen kielivalinnoistasi Sirillä on nimittäin melko sanavalmiita vastauksia.

Rohkeimmat voivat jopa kysäistä, lähtisikö Siri viikonloppuna treffeille.

Kiusoittelun päätteeksi Sirille voi toivottaa vielä hyvää ystävänpäivää.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat